Inschrijving Aikido Amsterdam / Registration  Aikido Amsterdam
Met het invullen en toezenden van dit formulier wordt je lid van Aikido Amsterdam, alle voorwaarden vindt je onderaan dit formulier.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Lessen
Naam: *
Geboorte datum *
MM
/
DD
/
YYYY
Naam Ouder: (Jeugd, Kind & Kleuter aanmelding)
Adres, postcode & plaats *
Telefoon
Telefoon Ouders (Jeugd, Kind & Kleuter aanmelding)
Opmerkingen-bijzonderheden / Remarks
Overige
De lestijden vindt je op de website, volwassen lessen zijn er het gehele jaar m.u.v. de zomervakantie en de kerst vakantie. De overige lessen: Kinder, Ouder-Kind en Peuter lessen worden het gehele jaar gegeven m.u.v. alle schoolvakanties.

Voor alle leden welke trainen op de locatie Palmstraat is het verplicht om lid te worden van Kindervereniging De Palm. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 20,00 per jaar, deze bijdrage wordt gebruikt voor onderhoudt van het gebouw.

Door inschrijving wordt de deelnemer tevens lid van de Dutch Aikikai Foundation, de overkoepelende aikidobond. Hiermee is een contributie verbonden van € 35 per kalenderjaar (€ 15 voor jeugd). Deelnemer gaat ermee akkoord dat zijn gegevens zoals vermeld op dit formulier worden gedeeld met de Dutch Aikikai Foundation.

De deelnemer verklaart hierbij tevens dat deelname aan de gegeven lessen uitsluitend en alleen geschied voor eigen risico en dat in geval van schade en/of letsel de deelnemer Aikido Amsterdam niet aansprakelijk zal stellen voor de gevolgen daarvan.
Blessures of van belang zijnde medische indicaties worden aan de instructeurs gemeld.

Aikido Amsterdam heeft een Facebook pagina, en plaatst anderszins materiaal ter verspreiding van Aikido in Amsterdam. Hiervoor wordt beeldmateriaal gebruikt wat in de dojo wordt opgenomen, mocht je dit niet willen, geef dit aan bij opmerkingen-bijzonderheden.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy