MØST Wanted 2019/2020
Her melder du interesse for MØST Wanted.

Er du ung, lovende og ambisiøs og trenger hjelp til å realisere planen din?
Er du en av de heldige som blir plukket ut til MØST Wanted, får du et inngangsspørsmål: Hva har du som mål for det kommende året?

Gjennom MØST Wanted får du hjelp til å nå det målet, gjennom blant annet:

Prosjektveiledning:
Vi hjelper deg med å definere ditt prosjekt: sette opp mål, kartlegge ressurser, og lage budsjett og planer. Dette blir utgangspunktet for ditt MØST Wanted-prosjekt.

Mentoring
Vi kobler deg med den mentoren du ønsker å jobbe med. En mentor kan være en som veileder deg i musikkbransjen, gir deg feedback, tips og råd underveis og tar deg med inn i sitt nettverk. Dette blir din venn og sparringspartner i prosjektperioden..

Know-how
Det er din plan og ditt prosjekt som skal gjennomføres, og vi tilpasser et faglig opplegg som er tilpasset det du trenger. Trenger du å lære mer om hvordan man skal planlegge en utgivelse eller turné? Hva som er god markedsføring og hvordan skape en buzz? Kanskje du lurer på hvordan du skal forholde deg til kontrakter og avtaler, eller hvordan du skal få pengene til å strømme inn til selskapet ditt? Budsjett, søknader, skatt, moms, forsikringer - hva det enn måtte være - vi hjelper deg med å finne svarene!

Refund
Skal du spille på en showcase-festival, dra på turné eller supportturné, eller reise på låtskrivercamp og må dekke reiseutgiftene? Leie studio, eller markedsføring av din utgivelse; ting koster penger! Gjennom MØST Wanted kan du få dekket utgifter knyttet til ditt prosjekt. (begrenset oppad til 10.000 kr totalt per deltager)

Tilgang på nettverksarenaer
Gjennom MØST Wanted får du tilgang på møteplasser. Kanskje er by:Larm er relevant arena for deg, eller kanskje det er mer riktig å dra til Trondheim Calling, Sørveiv eller Vill Vill Vest? Vi hjelper deg avgårde. Du blir også invitert med på arrangement i MØST regi.

MØST Wanted tar deg et steg nærmere det å kunne leve av musikken.

Email address *
1. Oppfyller du kriteriene; *
Required
2. Navn
Your answer
3. Alder
4. Kjønn
5. Bostedskommune
Your answer
6. Telefonnummer
Your answer
7. Søker du på vegne av flere enn deg selv? (feks et band)
8. Fortell litt om deg selv, og din bakgrunn i musikk. Er du artist/produsent: sett inn lenke til demoinnspilling eller utgivelse. Er du manager/agent/plateselskap: beskriv et gjennomført prosjekt og din rolle i prosjektet. Er du arrangør: beskriv minst et gjennomført arrangement, og din rolle i arrangementet.
Your answer
9.Fortell hvorfor du søker MØST Wanted, og hva du håper skal komme ut av det for din/deres del. Har du allerede et definert mål - fortell om det!
Your answer
10. Er du en som bruker/har brukt tjenestene på et av disse stedene?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of MØST. Report Abuse - Terms of Service