INSCRIPCIÓ PASSAPORT EDUNAUTA - CET.     Curs 21/22 (Febrer-Juny)
· Per poder participar en les diferents sessions programades pel Consell Esportiu del Tarragonès amb el suport dels clubs col·laboradors, es fa del tot IMPRESCINDIBLE tramitar la inscripció per aquest formulari.
· Davant l'actual escenari, és molt important complir amb les mesures vigents vers la COVID-19, per tal de definir ràtios i traçabilitat.
· Us detallem totes les sessions programades. Cada participant es podrà inscriure a la modalitat esportiva que vulgui i a una única sessió per esport.
· Podeu fer la inscripció fins al dia abans de cada jornada o fins que s'ompli la capacitat màxima indicada per cada entitat (places limitades).
· L'activitat és totalment gratuïta.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
DADES DE L'INFANT/ FAMILIAR:
NOM I COGNOM *
DATA NAIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
ESCOLA *
CURS
DADES DEL PARE / MARE / TUTOR LEGAL:
NOM I COGNOM *
TELÈFON DE CONTACTE *
EMAIL DE CONTACTE *
"TALLER D'INICIACIÓ - ATLETISME" Club Gimnàstic  - Estadi Natàlia Rodríguez, Campclar
Captionless Image
Clear selection
"JUGA A BÀSQUET AMB L’ADT" A.D. Torreforta - Casal Esportiu Riuclar
Captionless Image
Clear selection
"TALLER D’INICIACIÓ - PATINATGE EN LÍNIA" Club Gimnàstic - Pista Anella Olímpica, Campclar
Captionless Image
Clear selection
"ROBIN HOOD PER UN DIA” TIR AMB ARC" Club TAU de Tir amb Arc - Camp tir amb arc Sant Salvador
Captionless Image
Clear selection
"FES UN HOME-RUN” -  BEISBOL - CBS WOLVES - Camp de Beisbol del Complex Educatiu de Tarragona
Captionless Image
Clear selection
Autoritzo que el/la menor inscrit/a assisteixi i participi de les activitats de PASSAPORT EDUNAUTA. I sóc coneixedor/a que es faran fotografies i filmacions de les activitats i autoritzo expressament a les persones organitzadores perquè en facin ús per a la seva difusió, transformació i reproducció. *
SOL·LICITUD CONSENTIMENT: Les dades de caràcter personal facilitades en aquest document seran tractades d'acord amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades). El responsable és el Consell Esportiu del Tarragonès, amb la finalitat de la gestió adequada del PROGRAMA PASSAPORT EDUNAUTA i no seran compartides a tercers amb la mateixa finalitat. Respecte de les mateixes podran exercitar el dret d'accés, el dret de rectificació, el dret de cancel·lació i el dret d'oposició de forma presencial a la seu del CET (C/ Zamenhof, 5, Tarragona) o bé enviant un correu electrònic a l'adreça info@cetarragones.cat. He llegit, entès i accepto. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy