Регионална среща на образователните медиатори от  Югозападен район  -  Благоевград, Кюстендил, Перник, София област, София град, Видин и Монтана!
През март 2021г. център „Амалипе“, започна изграждането на неформалната „Мрежата на образователните медиатори“, която  към януари 2024г. обединява повече от 350 образователни медиатори от цялата страна.
 
Мрежата на образователните медиатори е неформална мрежа, създадена от Център Амалипе с подкрепата на Тръста за социална алтернатива, за да подкрепя образователните медиатори чрез предоставянето на информация, обучения и повишаване на капацитета им. В рамките на мрежата се организират ежемесечни срещи, които информират медиаторите за актуални събития, повишават капацитета, знанията и уменията им за работа на терен и им предоставят информация за възможности по програми; обменят опит и добри практики, дискутират актуални теми. Освен това се организират застъпнически срещи за утвърждаване на професията „образователен медиатор“
Медиаторите трябва да се превърнат в естествено и пълноправно допълнение на учителския екип. Те могат, и трябва да работят наравно с учителите за устойчивото интегриране на деца в образователната система, които са застрашени от отпадане от училище.

Именно заради това, център "Амалипе", започва провеждането на регионални обучения на образователните медиатори по региони.

Дата на провеждане на присъственото обучение - 12.04.2024г. от 11:00 до 15:00
Срок за записване - 11.04.2024г.
Място на провеждане - град София, хотел Рила

Обучението е за образователни медиатори от следните области: Благоевград, Кюстендил, Перник, София област, София град, Видин и Монтана!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email
*
Три имена
*
Наименование на училището/институцията, в която работите?
*
От кое село/град сте?
*
В коя община се намира вашето населено място?
*
В коя област се намира вашето населено място?
*
От кога работите, като образователен медиатор/социален работник?
*
Телефон за връзка?
*
На каква тема предпочитате да бъде проведено обучението? *
Required
Декларации:
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy