Jelentkezési lap a BALUSWIM Úszóiskola OORI-ban szervezett lakossági tanfolyamaira 2019/20
Tisztelt Érdeklődő!

Ön a BALU Sport Egyesület (továbbiakban Egyesület), közismertebb nevén Baluswim Úszóiskola, ORSZÁGOS ORVOSI REHABILITÁCIÓS INTÉZET (rövid név: OORI, cím: Bp. XII. Szanatórium u. 19) uszodájába szervezett tanfolyamainak jelentkezési lapját nyitotta meg.

Kérjük, elsőként olvassa el Ismertetőnket, amelyben a tanfolyamokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat találja, majd csak ezt követően töltse ki a jelentkezési lapot, amennyiben elfogadja és magára nézve betarthatónak találja a tájékoztatóban foglaltakat.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy egy űrlap csak egy gyermek jelentkezésére szolgál, ezért a jelentkeztetni kívánt gyermekek számával megegyező űrlap beküldése szükséges.

A jelentkezési lap kitöltése nem jelenti automatikusan a tanfolyamra való felvételt, a jelentkezést csak az első díj befizetésével tudjuk véglegesíteni.

Helyes kitöltés és sikeres küldés esetén, az űrlap elküldése után a Google azonnal egy automatikus rendszerüzenetet küld az Ön által megadott e-mail címre, amelyben visszaigazolást kap az Ön által megadott információkkal. Amennyiben nem kap azonnal rendszerüzenetet, kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

A jelentkezési lapokat a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel és 2 munkanapon belül küldünk tájékoztatást az utalással kapcsolatos tudnivalókról, illetve arról, hogy tud-e gyermeke a megjelölt csoportba járni. E tájékoztató e-mail érkezését megelőzően kérjük semmi esetre se utaljon!

Amennyiben nem kap a megadott határidőn belül (2 munkanap) tájékoztató e-mailt, kérjük, hívjon minket a honlapon látható elérhetőségeken!

A jelentkezést a visszaigazolásunk után csak az első díj befizetésével tudjuk véglegesíteni (a tanévkezdés időszakában rövid, 2 napos utalási határidőt adunk).

A megküldött adatokat a törvényi előírásoknak és adatvédelmi szabályozásunknak megfelelően kezeljük (GDPR tájékoztatónk a www.baluswim.hu oldalunkon megtekinthető), csak saját célokra (pl. kommunikáció a gyermekkel kapcsolatosan, tájékoztatás a tanfolyamokat érintő dolgokról) használjuk, nem adjuk át harmadik félnek, kivéve, ha ahhoz a törvényes képviselő hozzájárul, illetve ha arra jogszabály vagy hatóság kötelez.

A jelentkezéssel és az azt követő felvétellel a gyermek (szülő) az Egyesület pártoló tagjává válik, így vehet részt annak programjaiban. A pártolói tagság ingyenes és bármikor megszüntethető. A pártoló tagok az Egyesület által nyújtott kedvezményekben az elnökség által szabályozott keretek között és feltételekkel részesülhetnek. Az Egyesület alapszabályát honlapunkon megtekinthetik.

Az úszás díja fizetési ciklusonként:

Normál létszámú (10-12 fő) csoportoknál, amelyeknél heti két alkalomra hirdettük meg óráinkat: 15.400 Ft (8 alkalom).

Kis létszámú csoportoknál (4-7 fő), amelyeknél heti két alkalomra hirdettük meg óráinkat: 19.800 Ft (8 alkalom).

Heti egy alkalomra meghirdetett tanfolyami óráinknál: 10.000 Ft (4 alkalom).

A felnőtt csoport díjazása eltér, mert nem tudjuk biztosítani a pótlás lehetőségét. Egy ciklus díja fixen 10.000 Ft és minden alkalom után, amelyen a résztvevő megjelent, további 900 Ft. A csatlakozáskor az első ciklusra előre be kell fizetni a 17.200 forintot, a további ciklusokban pedig mindig a megelőző ciklus hiányzásainak számával csökkentett díjat kell fizetni.

Vízhez-szoktató tudásszint esetén szakmai okokból csak kis létszámú csoportokat indítunk.

A tanfolyam díját 4 hetes (szünetek esetén lehet hosszabb) fizetési ciklusokra bontjuk, a tanítási szüneteket és az ünnepeket is figyelembe véve. A befizetés minden ciklus első hetében történik.

FIZETÉSI MÓDOK:
- A tanév első fizetési ciklusának díját a 08.24. és 08.29. között jelentkezők csak utalással tudják rendezni.
- A 09.03. után jelentkezők az első tanfolyami díjukat csak készpénzben tudják fizetni.
- A továbbiakban a már regisztrált gyermekek után készpénzben és utalással is tudják rendezni az úszás díját. Utalással történő fizetés esetén az első fizetési ciklus kivételével mindig 2 ciklus díját kell minimum rendezni.

Minden megkezdett fizetési időszakot teljes egészében ki kell fizetni, akkor is, ha a gyermek csak egyszer vesz részt az oktatáson az adott ciklusban. A befizetés mindig előre, legkésőbb az aktuális ciklus első hetében kell, hogy megtörténjen. Akik a befizetési időszak után fizetik be a tanfolyami díjat és ezt nem jelzik előre, azoktól az adott időszakra 10%-kal magasabb tagdíjat kérünk.

A hiányzott alkalmak díjának visszatérítésére nincs lehetőség. A gyermekek fejlődése érdekében a hiányzások pótlását biztosítjuk a szabad helyek erejéig. Pótolni csak a befizetett időszakokban, saját csoportétól eltérő csoportban, előre egyeztetett időpontban lehet. A pótlási igényeket legalább két munkanappal előre szükséges jelezni. A tanév során nem pótolt hiányzások átvihetők a következő tanévre a fenti feltételrendszer szerint.
Azonban, ha valaki befizetett és az adott fizetési ciklusban minden óráról hiányzott, akkor a következő fizetési időszakban mentesül a fizetés alól, a már befizetett összeg mértékéig, így lejárhatja a hiányzásait.

Hosszan tartó hiányzás esetén egy fizetési ciklus erejéig tartjuk díjmentesen a helyet.

Testvéreknek 5% kedvezményt adunk az úszás díjából. Azok, akik egy félévet előre befizetnek, 10% kedvezményben részesülnek. A két kedvezmény összevonható.

A 2019/'20 tanév fizetési ciklusai:

1) 09.09-10.05;
2) 10.07-11.09, 5 hét, benne őszi szünet (amíg nem oktatunk: 10.27 - 11.03);
3) 11.11-12.07;
4) 12.09-01.18, 6 hét, benne téli szünet (amíg nem oktatunk: 2019.12.21 szombat - 2020.01.05. vasárnap);
5) 01.20-02.15;
6) 02.17-03.14;
7) 03.16-04.11, benne tavaszi szünet (nem oktatunk: 04.09-04.11.);
8) 04.13-05.09, benne tavaszi szünet (nem oktatunk: 04.13-04.14.);
9) 05.11-06.06.

Amennyiben egy ciklusban kevesebb vagy több órát tartunk, mint az áraknál feltüntetett alkalomszám, akkor annak a ciklusnak a díját arányosan csökkentjük vagy emeljük.

Ha a mi hibánkból, vagy rajtunk kívül álló okokból marad el már befizetett óra (pl. nem áll rendelkezésre medence), úgy a következő fizetési időszak díját arányosan csökkentjük.

Az úszásoktatást az OORI 25 méteres medencéjében tartjuk.

Tanfolyamainkon csak a 4. életévüket betöltött, egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő, szobatiszta, gyermekeket tudunk fogadni.

Szükséges felszerelések: úszóruha, törölköző vagy köpeny, úszósapka, papucs, hosszú hajú lányoknak hajszárító (Az úszószemüveget csak azoknak engedjük úszás közben használni, akik magabiztosan tudnak tájékozódni nyitott szemmel a víz alatt, de játékidőben minden gyerek felveheti. Ez alól kivételt jelent, ha orvosi igazolást hoznak). A papucs (váltócipő) a kísérőknek - látogatóknak is kötelező.

Bizonyos helyzetekben előfordulhat, hogy a szülői jelenlét nem kedvez az oktatás folyamatának, ezt jelezni szoktuk a szülőknek. Ilyenkor kérjük, tegyenek eleget kérésünknek, és hagyják el a medenceteret, mert a legjobb szándékkal és felkészültséggel végzett oktatói munkát is nehezíti a gyerekek figyelmének megosztása.

Szeretnénk megkérni Önöket arra, hogy ha a tanfolyamra érkező gyermek(ek) ellenkező nemű kísérővel érkeznek, és a gyermek(ek) még nem tud(nak) egyedül öltözni, akkor a kísérő felnőtt nemének megfelelő vagy a koedukált öltözőben öltöztessék át gyermekeiket, hogy nagyobb korú tanítványaink és oktatóink is nyugodtan öltözhessenek.

Az öltözőben hagyott ruhákért, értékekért, felszerelésekért nem tudunk felelősséget vállalni!

A létesítményben a gyermekek és a kísérők kötelesek betartani a házirendet, amit honlapunkon (www.baluswim.hu) a Tudnivalók” menüpontjában találnak.

Az OORI területére autóval sajnos csak térítés ellenében lehet behajtani.


Baluswim Úszóiskola

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service