Participare la Târgul ONG-urilor
Organizațiile Societății Civile sunt invitate să participe la Târgul ONG-urilor, care va fi organizat în cadrul campaniei “SUSȚINE ONG-ul care te reprezintă”.

Campania este realizată în cadrul Programului Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova implementat de FHI 360 şi susţinut de Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) cu scopul sensibilizării publicului larg despre eforturile și realizările organizațiilor societății civile (OSC) în îmbunătățirea vieții beneficiarilor lor.

Campania va conține mai multe evenimente de vizibilitate și popularizare și va culmina cu un eveniment public - Târgul ONG-urilor, care va avea loc pe 9 iunie, ora 11.00-14.00, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare” și va întruni circa 50 OSC-uri active, care își vor prezenta activitățile pe care le desfășoară, precum și rezultatele înregistrate. Publicul larg va avea posibilitatea să cunoască OSC-uri din diferite arii de activitate și să își formeze o opinie referitor la suportul de 2% pe care îl pot face.

În acest context, cei cointeresați să participe la târgul ONG-urilor sunt invitați să completeze acest formular până la data de 6 Aprilie 2018.

Locurile la târg sunt limitate, de aceea participarea la târg se va face în baza preselecției. Rezultatele selectării vor fi anunțate peste 14 zile de la termenul limită de aplicare.

Denumirea organizației *
Your answer
Persoana de contact *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Adresa e-mail *
Your answer
Descrieți vă rog activitățile pe care ați vrea să le desfășurați din numele organizației DVS în cadrul Târgului. Sunt binevenite activități interactive, de implicare a publicului. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms