Prijava za "Startap dan – Od ideje do realizacije"
Znamo koliko prijave znaju da budu komplikovane i frustrirajuće. Potrudili smo se da te provedemo kroz proces prijave za "Startap dan – Od ideje do realizacije" na što bezbolniji način. Ispunjavanje je jednostavno i pitanja su osmišljena tako da ti pomognu da prijavu popuniš na najbolji mogući način, uz naše savjete.

Ova radionica biće posvećena preduzetničkim izazovima koji su aktuelni u 21. vijeku, kao i izazovima sa kojima će se mladi suočavati u narednom periodu. Posebna pažnja će biti posvećena pratičnom pristupu kada je tržišna orijentacija u pitanju, sa naglaskom na kreativne i inovativne pristupe u razradi preduzetničkih poduhvata.

Proces selekcije najboljih aplikacija:

Nakon isteka roka za prijave, stručni žiri će ocijeniti kvalitet dospjelih aplikacija i odabrati one kojima će se pružiti prilika da učestvuju na "Startap danu – Od ideje do realizacije" koji organizuje Laboratorija inovacija za mlade “Kreaktivator”. Odabrani učesnici će biti kontaktirani putem telefona, a startap dan će se održati u petak, 28. septembra 2018. godine u prostorijama Omladinskog Centra u Podgorici.

Da li ti je potrebna pomoć?

Tu smo za tebe! Uvijek možeš stupiti u kontakt sa nama:

Putem našeg sajta: www.kreaktivator.me

Putem Facebook stranice: www.facebook.com/kreaktivacija

Putem Twittera: www.twitter.com/kreaktivacija

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms