Inschrijfformulier zomerabonnement
Streker Atletiek Vereniging (SAV) biedt voor de jeugd van 6 t/m 17 jaar een zomerabonnement aan. Voor € 45,00 kun je meedoen met de trainingen in de maanden juni, juli en augustus. Dit betreft een kortlopend lidmaatschap zonder wedstrijdlicentie. Vul onderstaand formulier in voor de aanmelding van het zomerabonnement.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Achternaam en voorletters *
Roepnaam *
Geslacht *
Adres *
Postcode en plaats *
Geboortedatum *
Mobiel / telefoonnummer *
Emailadres *
Naam ouder (indien jeugdlid)
Toestemming eenmalige incasso
Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Streker Atletiek Vereniging om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om het bedrag af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Streker Atletiek Vereniging (incassant ID: NL72ZZZ406242760000). Kenmerk machtiging: Contributie zomerabonnement SAV

Uw IBAN rekeningnummer
*
Tenaamstelling rekeninghouder *
Rekeninghouder plaats *

Toestemmingsverklaring Streker Atletiek Vereniging

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten en dergelijke. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van u op onze website, apps en social media plaatsen. Met dit formulier vragen wij u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken. Met dit formulier geef ik Streker Atletiek Vereniging (verder: vereniging) toestemming om gegevens over mij te verwerken. Ik geef de vereniging toestemming voor de hieronder aangekruiste gegevensverwerkingen:


*
Required

Ik heb kennisgenomen van de privacyverklaring en aanverwante relevante documenten van de vereniging zoals gepubliceerd op de website van de vereniging www.savatletiek.nl

*
Required
Hieronder staan gegevens die voor u van belang kunnen zijn:
  • Een zomerabonnement geldt voor de maanden juni, juli en augustus en stopt automatisch.

  • Het betreft een kortlopend lidmaatschap zonder wedstrijdlicentie bij de Atletiekunie waardoor u verzekerd loopt.

  • Algemene informatie over de atletiekvereniging kunt u vinden op de website: www.savatletiek.nl 

  • Wilt U meer informatie, neem dan contact op met de trainer. De betreffende telefoonnummers / mailadressen vindt u op de website.

  • De sportbeoefening geschiedt op eigen risico. 

Mocht u na het zomerabonnement vast lid willen worden bij SAV dan dient u het algemene lidmaatschapsformulier in te vullen welke op de site (https://www.savatletiek.nl/informatie/lidmaatschap) te vinden is. 

Heel veel sportplezier gewenst!!


A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Streker Atletiek Vereniging. Report Abuse