Aanmelden voor de YCD-Nieuwsbrief
Beste leden,
We speelden al langer met het idee om jullie via nieuwsbrieven op de hoogte te houden van onze activiteiten,  maar nu zeker in deze crisistijden hebben we het wat in een stroomversnelling gebracht. Op die manier zullen we in de toekomst ook geen papieren kopies meer hoeven uit te delen; wat zeker beter is voor onze ecologische voetafdruk. We zullen jullie ook sowieso via Facebook blijven up to date houden maar een nieuwsbrief geeft meer mogelijkheden om dieper in te gaan op bepaalde onderwerpen.
We willen benadrukken dat de gegevens die we op deze manier verzamelen enkel gebruikt wordt om jullie te informeren over activiteiten in verband met de dansstudio. In geen geval worden deze gegevens doorgegeven aan derden. Je kan je ook wanneer je maar wil afmelden van de nieuwsbrief (door te klikken op de daartoe voorziene mogelijkheid onderaan de nieuwsbrief zelf).
We vragen in een aparte vraagstelling de naam van de leerling(en) die bij ons danst en waarvoor je graag de nieuwsbrief ontvangt zodat we een zicht hebben op wie we bereiken. Zeker in de toekomst als we geen papieren documenten meer verdelen is het noodzakelijk dat we weten wie de info ontvangen heeft en wie niet. Bij het vakje voornaam/familienaam mag je als mama, papa, oma,... je eigen naam invullen. Dat hoeft niet de naam van de leerling te zijn.
Ben je nog geen lid maar wil je de nieuwsbrief ontvangen uit interesse? Dat kan ook natuurlijk! Dan vul je bij 'Voornaam en familienaam van de leerling' hetvolgende in: 'INTERESSE' - eventueel gevolgd door de naam van de leerling die een proefles wil volgen.
Je eerste nieuwsbrief mag je verwachten binnen 5 werkdagen na het invullen van dit formulier.
Nog vragen over de nieuwsbrief? Stuur een mailtje naar youcandance@telenet.be
Alvast bedankt voor jullie interesse en medewerking!
Groetjes,
YCD-team
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Familienaam *
Voornaam en Familienaam van leerling(en) *
Adres (straat - huisnummer - postcode - woonplaats) *
Telefoonnummer *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy