Järvenpään Sibelius-seura ry:n jäseneksi
Kiitos kiinnostuksestasi liittyä Järvenpään Sibelius-seura ry:n yhdistyksen jäseneksi! Hakeaksesi jäseneksi täytä allaoleva lomake. Yhdistyksen hallitus käsittelee hakemuksesi ja lähettää sinulle sähköpostitse lisää tietoa jäsenmaksun suorittamisesta. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu hakulomakkeessa oikein.

Meidän Festivaali on ennakkoluuloton, kulttuurielämää uudistava, yhteiskunnallisesti valveutunut ja poikkitaiteellisista tempauksista tunnettu festivaali. Heinäkuun lopulla Tuusulanjärven historiallisessa ympäristössä koettava tapahtuma perustettiin vuonna 1997. Tapahtuman taiteellisena johtajana toimii viulisti Kamus-kvartetti. Tapahtuman nimi oli vuoteen 2010 asti Tuusulanjärven kamarimusiikki. Meidän Festivaali on palkittu Finland Festivalsin Vuoden Festivaali 2011 -nimikkeellä sekä vuoden 2013 musiikin valtionpalkinnolla. Meidän Festivaali koskettaa, yllättää, saa ajattelemaan ja yhdistää taiteenystäviä.

Meidän Festivaalin järjestää Järvenpään Sibelius-seura ry. Seuralla on pitkä historia, ja se perustettiin vuonna 1959. Festivaalin järjestämisen lisäksi Sibelius-seura mm. jakaa vuosittain nuorille muusikoille suunnatun stipendin.

Järvenpään Sibelius-seura ry:n jäsenedut vuonna 2018:
- Saat pääsyn jäsentilaisuuksiimme, joissa tapaat festivaalin taiteilijoita ja henkilökuntaa
- Saat ensimmäisten joukossa tietoa festivaalin kuulumisista ja ennakkotietoja tulevista tapahtumista
- Pääset mukaan seuran järjestämille konserttiretkille edullisella jäsenhinnalla
- Jäsenenä saat Meidän Festivaalin lipuista alennuksia ja lipputarjouksia
- Saat mahdollisuuden tutustua toisiin Meidän Festivaalin ja konserttimusiikin ystäviin
- Olet mukana tukemassa Meidän Festivaalin toimintaa

Jäsenmaksu 20 € laskutetaan vuosittain jäseniltä.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä tämän lomakkeen tai ottamalla yhteyttä Järvenpään Sibelius-seuran sihteeriin Petra Piiroiseen, joka toimii myös Meidän Festivaalin toiminnajohtajana: Petra Piiroinen, puh. 041 548 7098, petra.piiroinen@meidanfestivaali.fi

www.meidanfestivaali.fi

Nimi: *
Your answer
Puhelinnumero:
Your answer
Sähköpostiosoite: *
Your answer
Osoite: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service