Keresem az Utam – hivatástisztázó hétvége – 2019. április 5-7. Székelyudvarhely
Talán első hallásra nem tudsz mit kezdeni azzal, hogy hivatástisztázó hétvége. Mi lesz ott, kinek is kell az? Részt vegyek-e rajta?

Meg vagyunk győződve arról, hogy mindegyikünknek van egy ajándékba kapott hivatása, amit ha felismer és válaszol rá, akkor biztos kiteljesedik az élete és megtalálja az igazi öröm forrását.

Ebben szeretne segíteni ez a hétvége. Hiszen van, aki még nem tudja merre is kellene haladnia: alapítson családot, szentelje életét Istennek?

Ugyanakkor van, aki nagyon is tudja hová hívja a szíve, de még nem biztos, hogy eljött-e az ideje, hogy most lépjen vagy később. Talán ott motoszkál benne a kérdés: fel vagyok-e eléggé készülve a válaszra, tudok-e felelősséget vállalni másért?

*És még egy nagyon-nagyon fontos dolog: ezen keresés ideje alatt alkalom lesz egy új módon megismerkedni Istennel, evangéliumával és önmagaddal;)


Helyszín:

Székelyudvarhely Ferences Kolostor – Tamási Áron 2.
A kezdés időpontja április 5 péntek 18.00 óra - kicsit lehet csúszni... A hivatástisztázó vasárnap április 7. délután ér véget (ezt rugalmasan kezeljük).
Az ebédről a rendház gondoskodik.
A vacsorákhoz és reggelikhez valót mindenki magának hozza és majd betesszük a közösbe.
Továbbá tegyél a táskádba: Szentírást, füzetet, írószert, tisztálkodáshoz szükséges dolgokat, hálózsákot, legyen nálad meleg ruha és olyan cipő, amivel lehet majd kicsit barangolni is (amennyiben az időjárás lehetővé teszi).

Korosztály: 17-38 év (fiúk - lányok)

Költségek: az ittlétnek nincs egy fix összege. Lesz egy doboz, amibe lehetőségeid szerint (ha van miből, ha nincs, semmi gond úgy is várunk szeretettel) elhelyezhetsz egy adományt. Ez azért lesz így megoldva, hogy az is részt vehessen a hivatástisztázó hétvégén, aki talán anyagilag ezt most nem engedhetné meg magának.
Ha bármi kérdésed még van, hát kérdezz bátran!
Jelentkezni, illetve további információért: Tibor testvér: frtibi@gmail.com, 0746774701/www.ferencesprogramok.ro illetve a ferences programok app-on.
Email address *
Nevem *
Innen jövök *
Ekkor születtem *
Telefonszámom *
Szülő/testvér telefonszáma *
Ekkorra érkezem Székelyudvarlyre *
Tudomásul vettem, hogy amennyiben nem vagyok 18 éves, szükségem lesz egy a szülő által aláírt beleegyezésre a táborban való részvételhez (erre nincs formanyomtatvány, mindenkinek magának kell megírnia) *
Még elszeretném mondani, hogy...
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy