Glamping 2024 @ Modest & Kamiel
Hier kan je de Glamping reserveren voor het seizoen 2024 (van 26/4/2024 tem 29/9/2024).
Doorheen het seizoen kan je hier genieten van de rust, het groen, de bloesems, de komst van de boerenzwaluw, alle mogelijke besjes, tomaten in overvloed en beginnende herfstkleuren. En natuurlijk ook van de varkens, kippen, schapen, eenden en veel meer. Aan jou om te ontdekken!

De Glamping wordt steeds als geheel verhuurd (max 4 personen) waardoor je geen ruimte of sanitair moet delen met anderen. Zoals echte Glamour hoort te zijn, hoef je zelf niets mee te brengen: alles om te koken, eten, slapen, wassen, plassen én genieten is aanwezig! In de grote moestuin mag je elke dag zelf groenten en fruit oogsten om vers klaar te maken in de buitenkeuken. Over heel de boerderij van 2ha groot staan er picknicktafels waar je naartoe kan wandelen en genieten.

Prijzen
(incl 1 autoparkeerplaats, overdekte fietsenstalling, 2 aparte slaaptenten met opgemaakt dubbel bed, 1 leeftent met zithoek, eettafel en keukenkast met inductiefornuis en keukengerief, tuinmeubilair, water, elektriciteit, bed-, bad- en keukenlinnen, schoonmaakkosten en verse seizoensgroenten en -fruit uit de bio-moestuin)

mei, juni & september:
- weekend: vrijdag 16u tot zondag 18u  >  390€
- midweek : maandag 16u tot vrijdag 10u  >  430€
- week: maandag 16u tot zondag 18u  >  620€

juli & augustus
- week: maandag 16u tot zondag 18u  >  690€

Geef ons via dit formulier door wanneer je zou willen komen. Indien de reservatie goed is toegekomen krijg je van ons binnen de week een bevestigingsmail en uitnodiging voor betaling.

Tot binnenkort!
Modest & Kamiel

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam *
Telefoonnummer *
Volledig adres *
Welke periode wil je graag komen Glamperen? (Wil je boeken voor een volledige week, duid dan zowel midweek als weekend aan) Alle data hieronder zijn in principe vrij, definitieve bevestiging volgt zo snel mogelijk. *
Required
Ik kom met x volwassenen:
*
Ik kom met x kinderen:
*
Vragen of opmerkingen
Ik wil via mail op de hoogte gehouden worden van een volgende verkoop of activiteiten op de boerderij van Modest & Kamiel
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy