TALLER. TIPUS D'ASSEGURANCES PER A ENTITATS
Dia: 5 de març de 2019
Horari: de 19 a 21 h
Lloc: Sala d'actes de l'Espai Gatassa (c. Monserrat Cuadrada, 1 - Mataró)

Objectius: Quines assegurances necessita la meva entitat? La gestió d'assegurances dins les entitats és una tasca fonamental per poder garantir el seu correcte funcionament perquè existeixen obligacions legals inapel·lables que tothom ha de complir.
L’objectiu de la sessió informativa és facilitar consells pràctics per a la contractació d’aquestes assegurances vinculades a la llei i d’altres assegurances que, tot i no ser obligatòries, poden ser aconsellables per al bon funcionament de l’entitat.

En aquesta sessió es resoldran dubtes sobre les assegurances obligatòries que han de tenir les entitats que es volen presentar a la convocatòria de subvencions municipal.


Consulta el progama detallat de la formació.
NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
ENTITAT *
Your answer
CÀRREC QUE OCUPES A L'ENTITAT *
Your answer
Quin és el principal dubte que tens sobre assegurances? *
Your answer
Protecció de dades
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la normativa estatal que correspongui, l’AJUNTAMENT DE MATARÓ amb CIF P0812000H, domicili a la Riera, núm. 48, 08301 de Mataró us informa:
Finalitat: Informació i inscripcions a les formacions per a entitats que ofereix l'Agència de Suport a l'Associacionisme. Legitimació: El tractament de les dades està legitimat pel consentiment de l’interessat i/o del seu representant legal que atorga aquest document.
Destinataris: No es cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-se al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o accedint a http://mataro.cat/drets o contactant amb el DPO. Tanmateix, l’interessat també tindrà dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
Conservació de les dades: Les dades seran conservades mentre es realitzi l’oferta formativa per a entitats el curs 2018-19 que ofereix l’Ajuntament de Mataró.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service