Prijava - Camino srpanj 2020.
Važne napomene:
Camino hodočašće se održava u terminu od 18.07. do 9.08. 2020. Hodati ćemo nešto više od 400 kilometara francuskom rutom prema Santiago de Composteli od mjesta Carrion de los Condes. Po jedan dan ćemo provesti u Lurdu, Santiago de Composteli te Ponferadi, aposjetiti ćemo i svetište u Loyoli. Cijelim putem nas prati autobus koji je na raspolaganju, ako zatreba odmor od hodanja pojedinih dionica radi umora ili ozljede.
Cijena hodočašća iznosi 1.100 eura i uključuje prijevoz autobusom, raspoloživost autobusa koji nas prati cijelim putem, doručak tijekom 21 dan putovanja (nema ga u Santiagu i Lurdu) i 10 zajedničkih obroka u terminu ručak/večera (u različitim mjestima na ruti) kao i zajedničko obilježje (majicu) , tiskani vodič sa kartama i uputama za pojedine dnevne dionice.
Broj raspoloživih mjesta je ograničen. Za potvrdu prijave i osiguranje mjesta u autobusu potrebno je izvršiti uplatu depozita u iznosu od 400 eura. Ukoliko odustanete iz bilo kojeg razloga do 12.04. depozit vam se vraća u punom iznosu, nakon tog datuma gubite pravo na povrat depozita, osim ako ne nađete zamjenu koja bi išla umjesto vas.
Ime i prezime *
Your answer
Kontakt mobitel *
Your answer
Kontakt email *
Your answer
Vaše mjesto prebivališta *
Your answer
Godina rođenja *
Your answer
Kako ste čuli za Camino de Santiago (Put Sv. Jakova)? *
Your answer
Zašto želite ići na ovo hodočašće? *
Your answer
Imate li iskustva s hodnjama dužim od 20km i kakvog? *
Your answer
Imate li ikakvih zdravstvenih problema, uzimate li možda lijekove? *
Your answer
Da li ste spremni na noćenje u hostelima, s većim brojem ljudi (od kojih neki i hrču)? *
Your answer
Koliki vam je problem prilagoditi se grupi ili uputama voditelja grupe i onda kad vam to osobno ne odgovara? *
Your answer
Svirate li možda gitaru ili kakav sličan instrument? *
Your answer
Da li ste vegetarijanac te imate li kakvih alergija na pojedine namirnice? *
Your answer
GDPR napomena:
Slanjem ove predbilježbe prihvaćam da Bratovština Sv. Jakova raspolaže podatcima koje sam gore osobno naveo(la). Bratovština Sv. Jakova primljene podatke neće davati trećim stranama i raspolagat će s podatcima u skladu sa zakonom. Svi članovi mogu raspolagati svojim podatcima, mijenjati ih i informirati se o njihovoj zaštiti. Kontakt osoba za zaštitu osobnih podataka u Bratovštini Sv. Jakova je tajnik Bratovštine
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Smartingo. Report Abuse