Aanmelding voor Bodem Anders! op do 19 en/of vr 20 maart 2015

Voor aanmelding aan Bodem Anders is het nodig om twee stappen te doorlopen. Eerst het invullen van het onderstaande formulier, zodat we weten voor welke dag of dagen u zich wilt opgeven en vervolgens de betaling van het betreffende onderdeel. De betaling loopt via onze partner de Brabantse Milieufederatie.
Na het verzenden van onderstaand formulier klikt u op de link en doorloopt het tweede deel van de inschrijving. Pas als u de hele inschrijving doorlopen hebt, bent u aangemeld voor Bodem Anders!

Alvast bedankt.

  Gegevens deelnemer

  This is a required question
  This is a required question

  Uitwisseling

  Met Bodem Anders! willen we de onderlinge uitwisseling tussen de deelnemers tijdens en na het congres zoveel mogelijk faciliteren.
  This is a required question

  Aanmelding

  De entreeprijs voor Bodem Anders! is €50. Wilt of kunt u Bodem Anders! extra ondersteunen, betaal dan een hoger entreebedrag. Boeren, studenten en mensen met een laag inkomen krijgen 50% korting op de entreeprijs. Met de entreeprijs heeft u toegang tot de filmavond op donderdagavond, en voor het inhoudelijke dagprogramma op vrijdag. Plus lunch op beide dagen. Wilt u alleen naar de filmavond komen? Dan kost dit €5. De Velddag van Bodem Anders is vol! Opgeven voor vrijdag of de filmavond kan nog wel.
  This is a required question
  This is a required question