Potencijal napredne tehnologije u stočarstvu
Posle kraće pauze, vraćamo se sa novom AgTech temom! ICT Hub Playground će 28.februara od 18h ugostiti sve one koji žele da čuju više o potencijalu napredne tehnologije u stočarstvu.

Vesna Radovanovič, dipl.hem. zaštite životne sredine, moderiraće diskusiju u kojoj će učestvovati dr Mladen Popovac, docent Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji će prisutne i uvesti u samu tematiku, potom Aleksandar Miletić, dipl.inž sa Instituta PKB Agroekonomik, koji će govoriti o inovacijama u pripremi hrane za životinje, a svoje viđenje tehnoloških potencijala u u ovoj poljoprivrednoj grani daće i dr Aleksandra Ivetić, laborant na Poljoprivrednom fakultetu, koja je i dobitnica nagrade na evropskom takmičenju za najbolju inovaciju iz ove oblasti 2016. godine.

Da li je stočarstvo moguće tehnološkoi unaprediti u Srbiji i na koje sve izazove nailaze uzgajivači, proizvođači, ali i akademski stručnjaci koji prate razvoj stočarske industrije, saznaćete ukoliko nam se pridružite 28.februara!

Događaj je finansijski podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), a ICT Hub ga implementira kao deo projekta ‘Igralište inovacija’. Mesta su ograničena, pa vas molimo da popunite kratku formu u nastavku.

Ime i prezime *
Your answer
Email *
Your answer
Organizacija
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse - Terms of Service