Tipovi obuka
Elektronski oblik učenja je sve više zastupljen u celom svetu jer donosi mnogobrojne prednosti. Neke od njih su što sami možete birati vreme koje ćete kosititi za učenje (nema zakazanih časova ili obuka), možete pristupiti određenoj obuci u bilo kom trenutku sa bilo kog mesta. Ovakav oblik učenja je inkluzivan, dostupan, jeftiniji, a pre svega efikasniji jer se sadržaj usvaja kroz sve oblike učenja.
U Srbiji je ovakav vid obuka izuzetno malo zastupljen i tek bi u budućnosti trebalo da dođe do ekspanzije ovakvog načina usvajanja znanja.
Republičko udurženje studenata sa hendikepom je došlo na ideju da pokrene ovu temu i u želji da ispita kolika bi bila potražnja i efikasnost progarama, obraća vam se sa molbom da odgovorite kratko na malobrojna pitanja iz ovog upitnika, koji će nam pružiti uvid o tome kakva vrsta programa bi bila najzanimljivija vama kao budućim polaznicima.
Ljubazno vas molimo da iskreno odgovarate na kratka pitanja i unapred vam se zahvaljujemo na izdvojenom vremenu i značajnom doprinosu.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service