Konkurs për poziten Sigurim Fizik
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Emri dhe Mbiemri *
First and last name
Viti i lindjes *
MM
/
DD
/
YYYY
Shkruani vendbanimin tuaj ? *
Shkruani një numër telefoni ku do te mund te ju kontaktojm, *
Shkruani lidhur me pervojen e punës . *
A jeni duke punuar aktualisht ? *
A keni qenë ndonjeherë i ndjekur apo i dënuar penalisht (Certifiikata nga Gjykata do te kerkohet gjatë procesit te rekrutimit ) ? *
Sa janë pritshmërit tuaja lidhur me pagën ? *
Ju faleminderit qe aplikuat ,stafi jone do te shqyrtoj me kujdes aplikacionet tuaja dhe do te ju kontaktoj.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of OXA GROUP. Report Abuse