Kamp 2022 Wyompont
Beste kapoenen, kabouters, welpen, jonggidsen, jongverkenners, givers, jins, leiding, koks en ouders,

De vakantie is in aantocht en dat betekent dat we weer met z’n allen op kamp vertrekken! Ook dit jaar valt het kamp in de 2e helft van juli. Iedereen wordt donderdag 21 juli om 11u verwacht op het kampterrein (details volgen nog). Zoals altijd komen we wel met de bus terug: De kleine takken komen donderdag 28 juli om 17u aan de kerk van Haacht-Station aan, de oude takken komen zondag 31 juli om 17u aan de loods aan.

In ander nieuws lijken we maar niet zonder tegenslag op kamp te kunnen vertrekken. Nu we eindelijk van de coronamaatregelen af zijn, hebben we dit jaar pech met onze tenten. Zoals elk jaar vragen wij onze tenten aan bij de uitleendienst van de overheid waar we voor een redelijke prijs tenten kunnen huren, maar omdat hun aanbod niet groot genoeg is zijn er altijd jeugdbewegingen die door brute pech geen tenten kunnen huren. Dit jaar zijn wij spijtig genoeg deze scouts, dit heeft als gevolg dat wij onze tenten elders moeten gaan huren wat een serieus grote kost met zich meebrengt. Een kost dat de scouts niet op zichzelf kan dragen, daarom zullen we dit jaar een kleine meerprijs moeten vragen bovenop de prijs van het kamp om deze kost te dekken. Dit is iets dat we niet graag doen maar nood breekt wet, hopelijk begrijpen jullie dit.

Om dezelfde reden gaan we ook de deadline voor het inschrijven van het kamp vroeger zetten, zodat we een duidelijk beeld hebben van hoeveel leden per tak er mee gaan. De deadline voor het inschrijven is 15 juni, als je na deze datum inschrijft vragen we €20 extra. Maar graag hebben we dat jullie je ASAP inschrijven.

Prijs:
 Jonge takken: 180 euro (+ €20 na 15 juni)
 Oude takken: 200 euro (+ €20 na 15juni)
 Leiding + jin: 230 euro (+€20 na 15 juni)

Via overschrijving op het rekeningnummer BE51 0014 4183 3662, BIC GEBABEBB met de volgende mededeling: <kamp 22, naam + voornaam kind, tak van het kind>
Je kan trouwens ook altijd eens bij je mutualiteit horen voor een kamptegemoetkoming, bijna elke mutualiteit geeft wel een deel van het inschrijvingsgeld terug.
Indien u recht heeft op financiële ondersteuning van het Fonds op Maat, mag u informeren bij de groepsleiding (grl@scoutshaachtstation.be).

Wat is nog belangrijk?

Wij werken met digitale medische fiches. Vergeet deze niet in te dienen VOOR VERTREK. De handleiding is terug te vinden op de site > kamp > medische fiche. Hier moet je ook zeker op aanduiden of je kind op foto's mag staan, dit is belangrijk i.v.m. de GDPR wetgeving. (Naar aanleiding van vorige jaren hadden we ook graag voor het kamp geweten moest uw kind luizen hebben zodat we hier rekening mee kunnen houden. Dit mag je zeker ergens bijschrijven op de medische fiche.)

Het verbond verplicht ons alle identiteitskaarten. Vergeet deze zeker niet af te geven bij aankomst.

Geef bij aankomst ook de medicatie, die je kind gedurende het kamp moet nemen, af aan de leiding. Een zakje met naam van het kind + papiertje met frequentie is hier onontbeerlijk.

Bekijk grondig de bagagelijst op de site en de extra lijst met benodigdheden bij je takprogramma/kampklaroen.

Zo, hopelijk beschikt u bij deze over voldoende info over ons kamp. Indien u nog vragen hebt, neem gerust contact op met ons (via mail, telefoon,…). Wij, de leiding en de groepsleiding, helpen u graag verder! Tot in de zomer, voor een schitterend kamp! Wij kijken er alvast naar uit!


De leiding, groepsleiding en koks.

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar grl@scoutshaachtstation.be
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam kind 1 *
Tak kind 1 *
Naam kind 2
Tak kind 2
Clear selection
Naam kind 3
Tak kind 3
Clear selection
Naam kind 4
Tak kind 4
Clear selection
Extra info / opmerkingen
Privacywetgeving: Ik verklaar dat mijn gegevens door Scouts en Gidsen Haacht-Station gebruikt mogen worden voor het scoutskamp van 2022. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy