Conferinţele "PAPUCI MARI, papuci mici". Tema 5: Şcoala: Trecut vs. Viitor
Continuăm seria conferinţelor "PAPUCI MARI, papuci mici". Aceste conferinţe au fost create din nevoia de informaţie pe care o ȋntâmpină părinţii atunci când descoperă că au copii cu abilităţi ȋnalte. Cel mai des ȋntâlnim ȋntrebarea: "De ce au nevoie copiii cu abilităţi ȋnalte, de un program dedicat lor?". Ei bine, mulţi oameni consideră că un coeficient de inteligenţă congnitivă (IQ) ridicat contribuie ȋn a avea succes ȋn viaţa de şcolar şi mai târziu ȋn viaţa de adult iar, de cele mai multe ori, părinţii şi dascălii ȋncarcă sarcinile de lucru, fără a ţine cont de stimularea creativităţii, a gândirii logice, a strategiilor de structurare a informaţiilor, a trăirilor emoţionale, a nevoii de relaţionare cu copiii care au aceleaşi pasiuni şi preocupări ca ale lor.

Te aşteptăm să construim ȋmpreună viitorul copiilor noştri! :)


Bilete:

12 martie 2018 - 16 martie 2018 - 100 Ron
17 martie, prin cumpărarea biletului la intrarea ȋn locaţie: 150 Ron


*Notă: Prin ȋnscrierea a 2 persoane din aceeaşi familie (de ex: mama + tata) se acordă o reducere de 10 % pentru fiecare categorie de bilete, menţionate mai sus.


**Notă: La ȋnscrierea a 2 persoane din aceeaşi familie, este asigurată ȋnscrierea gratuită a unui cadru didactic recomandat. Datele cadrului didactic, precum şi a celor 2 persoane ȋnscrise se vor trimite ȋmpreună cu OP-ul, la adresa de e-mail: roxana@kleine-schule.ro


Plata se va face prin transfer bancar (cont: IBAN RO15INGB0000999903847661, deschis la ING Bank, beneficiar Asociaţia Kleine Schule, CIF 28798450) iar la transmiterea OP-ului veţi primi confirmarea locului ȋn sală.


Adresa e-mail pentru transmiterea OP-ului: roxana@kleine-schule.ro


Mulţumim,
Echipa Kleine Schule

Asociaţia “Kleine Schule” organizeazā, prin intermediul programului Gifted4All, conferinţele “PAPUCI MARI, papuci mici” pentru părinţi, dascăli, specialişti, presă, organizaţii, şcoli, decidenţi
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.