Ansökan zombie/statist Visby 19 sep
Om du är seriöst intresserad av att vara med som statist under Run For Your Lives 19 september 2020, fyll då i detta formulär (är ni yngre vill vi att ni tar kontakt med oss. Maila då till statist@runforyourlives.se). Vi återkommer så snart vi hinner via mail. Se gärna vår FAQ på hemsidan om du har frågor. Genom att fylla i detta formulär accepterar du att vi sparar din data under urvalsprocessen.

Alla statister skall ha läst informationsbladet som skickas ut när ni blivit antagna, samt gärna gått med i FB-gruppen för att kunna få mer info. Observera att vissa e-poster som t.ex. hotmail kan krångla. Har ni inte fått svar under lång tid minst en vecka, så är det bra om ni mailar oss på statist@runforyourlives.se

I Visby behöver vi komma i kontakt med alla personer som har egen medeltida utrustning och vill vara statist. Alla behöver ju inte vara odöda utan vi behöver ca 150 personer som spelar andra roller. Maila oss direkt på statist@runforyourlives.se eller ring om det är bråttom 019-55 55 033.
Den jag representerar är (välj en)
Clear selection
Förnamn *
Efternamn *
Ålder *
Kön *
Adress *
Hemort *
Mobil *
E-post *
Använd en e-post du verkligen kan nås på (inte hotmail konto), annars kan vi inte svara dig.
Facebook *
Som främsta sätt att få ut information till våra hundratals statister använder vi Facebookgruppen. Du behöver gå med i denna grupp eller ha någon som kan följa den. Har du inte Facebook behöver du maila oss det. Ange den e-post du vill bli inbjuden till gruppen via.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy