S ŠOUPOM V BUDIMPEŠTO! (23. 11. do 24. 11.)
Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) organizira izlet v Budimpešto, ki bo potekal od 23. do 24. novembra.

ŠOUP izključno študentom Univerze na Primorskem (UP) in Fakultete za pomorstvo in promet omogoča posebno ugodno ceno udeležbe na izlet, in sicer le 44€/osebo (namesto 69€). Ugodnost velja za vse prijavljene do vključno 18. novembra.

DATUM: sobota, 23. 11. 2019 (odhod)
Ekskluzivna ŠOUP cena: 44€

CENA VKLJUČUJE:
- Organizacijo dvodnevnega izleta v Budimpešto,
- Enkrat nočitev z zajtrkom v hostlu v središču mesta v večposteljnih sobah,
- avtobusni prevoz po programu,
- zunanji ogledi po programu,
- prijavnino

DOPLAČILO: Panoramska vožnja z ladjico in zabava v diskoteki prvi večer (10€)

PRIJAVE: spletni obrazec do 18. 11. do 16. ure. Prijava bo popolna, ko bo poravnan znesek izleta.
Email address *
IZLET V BUDIMPEŠTO
Ime in priimek: *
Your answer
Telefonska številka: *
Your answer
SOGLASJE ZA ZBIRANJE PODATKOV
Potrjujem, da so podatki, ki sem jih vpisal/-a v obrazec, resnični in soglašam, da sme Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) kot upravljavec zbirk osebnih podatkov pridobljene osebne podatke uporabiti in obdelovati v skladu z veljavno zakonodajo ter z namenom, ki je določen v nadaljevanju. Upravljavec obdeluje tiste osebne podatke stranke, ki jih je stranka navedla pri izpolnjevanju tega obrazca z namenom, da bo osebne podatke uporabil za namen vodenja evidence o udeležencih na projektu, sodelovanju v prihodnje ter posredovanje obvestil o izvedbi obštudijskih dejavnosti, razpisov, pozivov, prijav in dogodkov, ki jih organiziramo, soorganiziramo ali podpiramo. Seznanjen sem s tem, da imam skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) pravico, da zahtevam dostop do osebnih podatkov, zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave in da imam pravico do ugovora obdelave, pravico do prenosljivosti podatkov, da privolitev kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti in pravico do pritožbe pri nadzornem organu. Podana privolitev velja do preklica. Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe projektne aktivnosti. Informacije o upravljalcu, pooblaščeni osebi za varstvo osebnih podatkov ter druge informacije v zvezi z uporabo in varovanjem osebnih podatkov dobim v prostorih ŠOUP-a na Čevljarski 27 v Kopru ali na info@soup.si.
Prebral sem soglasje za zbiranje podatkov in se z njim strinjam. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Študentska organizacija Univerze na Primorskem. Report Abuse