GS tuulipukutilaus Syksy 2017
Golden Spirit ry:n jäsenet voivat tilata seuran tuulipuvun oheisella lomakkeella. Tuulipuvut ovat tummansinistä Nike Pro mallia ja niissä on selässä valko-viininpunainen Golden Spirit Finland painatus. Tuulipukua suositellaan kilpajoukkueissa urheileville tai sinne tulevaisuudessa pyrkiville harrastajille. Mahdolliset kysymykset tuulipuvuista voi lähettää sähköpostitse toimisto@goldenspirit.fi

Jos haluat tilata tuulipuvun, toimi seuraavasti: ilmoita tilauksesi oheisella lomakkeella. Tilaus on SITOVA. Lähetettyäsi lomakkeen saat MyClubin kautta laskun tilatusta tuulipuvusta. Tilaus tulee tehdä viimeistään 30.9.2017. Myöhästyneitä tilauksia ei huomioida. Seura käyttää Suomen Perintätoimisto Oy:n palveluja laskujen perinnässä. Laskusta muistutetaan kerran. Mikäli laskua ei muistutuksen jälkeen suoriteta 14 päivän aikana, maksu siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi.

Tuulipuvut jaetaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana Töölön Kisahallilla kun tuulipuvut on toimitettu seuralle. Tilaaja sitoutuu noutamaan tuulipukunsa kyseisenä ajankohtana. Tuulipuvut jaetaan heti kun ne ovat valmiina ja siitä lähetetään tilanneille sähköpostia jakotilaisuuden päivämäärästä ja ajasta.

Tuulipuvun hinta on 85 euroa
Tuulipukujen koot ovat:
Lasten koot: XS (116-128cm)
S (128-137cm)
M (137-147cm)
L (147-158cm)
XL (158-170cm)

Aikuisten koot:
S suosituskoko n.173 cm
M suosituskoko n. 178 cm
L suosituskoko n. 183 cm
XL suosituskoko n. 188 cm
XXL suosituskoko n. 193 cm

Nyt voi myös tilata omalle vartalotyypilleen sopivat koot! Eli housujen koko ja takin koko voi olla eri tai sitten voi tilata samassa koossa koko tuulipuku.

Pelkän tuulitakin hinta on 45 euroa
Pelkkien tuulihousujen hinta on 40 euroa

Urheilijan Nimi *
Sukunimi, Etunimi
Your answer
Urheilijan joukkue *
Tuulitakin koko *
Tuulihousujen koko *
Maksajan sähköpostiosoite *
Noutoajankohdasta ja -paikasta lähetetään ilmoitus tähän sähköpostiosoitteeseen.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms