Prijava na besplatne radionice za poljoprivredna gospodarstva
U sklopu projekta "Razvoj sustava informativno-edukacijskih i savjetodavnih usluga za MSP u poljoprivredi i društvenom poduzetništvu", financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj, provode se besplatne radionice namijenjene prvenstveno poljoprivrednim gospodarstvima, ali i drugima koji su zainteresirani za navedene radionice.
Edukaciju provode stručnjaci iz CEDRA-e Split.

Teme radionica:
- Mogućnosti financiranja projekata za OPG i MSP kroz bespovratna sredstva, s naglaskom na Mjeru 6. iz Programa ruralnog razvoja;
- Razvoj i plasman tradicionalnih i inovativnih agro-turističkih proizvoda i usluga;
- Društveno poduzetništvo u agro-turizmu.

Radionice će se održati 10. srpnja (utorak) 2018. godine u prostorijama Ilirskog sjemeništa u Omišu (Priko), na adresi Punta 1, s početkom u 16:00 sati.

Radionice organizira CEDRA Split j.d.o.o. u suradnji s Centrom za kulturu Omiš.

NAPOMENA - Prikupljene osobne podatke čuvat će nositelj projekta CEDRA Split j.d.o.o., a koristit će se isključivo u svrhu projektne evidencije te se neće prosljeđivati trećim osobama. Upravljanje osobnim podacima trajat će za vrijeme provedbe projekta, uključujući i zakonom određeni vremenski period nakon završetka provedbe projekta. Svaki potpisnik u svakom trenutku ima pravo na uvid, ispravak, brisanje, prenosivost te prigovor vezano uz prikupljene osobne podatke. U tu svrhu može se obratiti pismenim putem na adresu nositelja: CEDRA Split, Ruđera Boškovića 20 /2, 21000 Split.

Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Organizacija *
Your answer
E-mail *
Your answer
Kontakt telefon/mobitel *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms