Spiritualitate pentru toti
M-am născut cu întrebări, le-am pus toată viața și atât de dornică am fost să le aflu răspunsul încât am lăsat totul pentru a-mi urma sufletul. Aș putea spune că am o pasiune pentru Adevăr de când eram mic copil. Am crezut că voi afla răspunsurile din astrologie, numerologie, psihologie, metafizică, până într-o zi când Dumnezeu mi-a luminat mintea prin intermediul revelațiilor, operelor anumitor autori, Cursului de Miracole și mai ales prin însăși existența cea de toate zilele. Încă de la începutul drumului meu în direcția dezvoltării personale și spirituale, am creat site-ul ( www.olimpiabranzoiu.ro) pentru a așterne acolo toate descoperirile mele.

Timp de 2 ani de zile, am studiat intensiv diferite curente, idei și viziuni despre Adevăr, Spiritualitate și Dezvoltare Personală. Nu dețin adevărul absolut, însă doresc să-ți împărtășesc cele descoperite. Nu tot ceea ce-ți voi prezenta s-a născut din studiu, ci și din reflecție, meditație și contemplație.

Viziunile mi s-au schimbat destul de mult în acești 2 ani și astăzi descopăr DE CE-ul acestui site. Pe lângă esența sa și anume că lucrurile bune sunt făcute pentru a fi împărtășite, astăzi am înțeles că pot lăsa o amprentă în blogosfera românească și astfel să creez conținut care să vizeze mai ales dezvoltarea spirituală.
Să existe, de ce nu, un spațiu virtual în care anumite aspecte spirituale să fie dezbătute, furnizate mai simplu și mai aproape de adevăr.

Așa am realizat că am nevoie de ajutorul tău ca să mă inspiri și astfel să creez conținut cu mesajul: "Spiritualitatea este pentru toți!"

Mulțumesc de pe acum pentru ajutorul oferit și-mi doresc ca acest blog (www.olimpiabranzoiu.ro) să te inspire și, de ce nu, să-ți ofere o mână de ajutor în creșterea ta din fiecare zi!

Email address *
Te invit acum să-ți imaginezi că ești în fața unui consilier de dezvoltare personală și spirituală, sau a unui guru, sau a unui învățat, lider spiritual, sau chiar în fața lui Dumnezeu și ai doar 10 minute la dispoziție. Ce întrebare/i i-ai adresa?! *
Your answer
Ce te împiedică/ reține să crești spiritual? Sau dacă deja o faci, care sunt provocările pe care le-ai întâmpinat până acum? *
Your answer
Pentru ce ai citi un blog de dezvoltare personală și spirituală? *
Your answer
Ce răspunsuri cauți în cărțile( de specialitate) pe care le citești/ cumperi? *
Your answer
Ce bloguri citești și de ce? *
Your answer
Este evoluția o prioritate pentru tine?! Dacă da, cum te antrenezi? *
Your answer
Când te gândești la spiritualitate, ce cuvinte îți vin în minte? Ce este aceasta în viziunea ta? *
Your answer
De ce preferi o carte în locul unui blog?! Articolele sunt mai scurte, cartea conține ceva mai multe pagini, uneori chiar foarte multe. *
Your answer
Ai citit vreun articol de pe site( www.olimpiabranzoiu.ro)? Dacă da, ce ai apreciat la el? *
Your answer
Dorești să-mi mai comunici ceva? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service