Регистрация за участие в "Работилница за репортери 2021 - Поглед към доброто"
Преди да се регистрирате за участие в "Работилница за репортери 2021 - Поглед към доброто" моля, запознайте се с условията за участие, начин на провеждане и политиката за лични данни и попълнете коректно полетата от настоящия формуляр.

>>>>>>>> УСЛОВИЕ ЗА УЧАСТИЕ И НАЧИН НА ПРОВЕЖДАНЕ <<<<<<<

Регистрацията за участие в шестото издание на ученическия конкурс-обучение "Работилница за репортери 2021 - Поглед към доброто" е отворена за всички ученици от 9. до 12. клас, от училища от цяла България. Конкурсът-обучение се провежда онлайн - в специално създадена Фейсбук група и по имейл.

През 2021 г. конкурсът-обучение за първи път ще се провежда на два етапа.

>>>>>>>>> КАК ДА СЕ ЗАПИША ЗА УЧАСТИЕ? <<<<<<<<<<

ПЪРВИ ЕТАП:

Стъпка 1: Регистрирайте се в настоящия формуляр.

Стъпка 2: Изпратете написано от Вас есе, на тема "Поглед към доброто" и снимки на имейл: reporters@espressonews.bg

ВАЖНО:

- есето трябва да е написано лично от Вас и да е в .doc файл, който прикачвате в имейла;
- в имейла с прикаченото есе, добавяте подходяща за есето Ви снимка, която в случай, че есето бъде публикувано, ще бъде качена онлайн. Затова е задължително правата за снимката да са Ваши или снимката да е отбелязана като "свободна за ползване". За търсене на безплатни изображения, може да използвате https://pixabay.com или други подобни сайтове за безплатни изображения;
- в същия имейл с есето и прикачената за есето снимка, прикачете и Ваша лична профилна снимка (лицето Ви трябва да се вижда), с която в случай, че се класирате за втори етап в конкурса, ще бъдете представяни при публикуването на материалите Ви.

ВАЖНО: Изпращайте есетата си от имейла, който ще посочите по-нататък във формуляра!

ВАЖНО: Срокът за изпълнение на гореописаните две стъпки (регистрация и изпращане на есе и снимки) е: 31.03.2021 г.

ВАЖНО: проверете дали имейлът Ви е изпратен в папка "Изходящи". Възможно е, ако сте качили прекалено големи файлове, писмото Ви да не бъде получено. При нужда от съдействие, свържете се с нас на посочените по-долу контакти.

>>>>>>>>> КЛАСИРАХ ЛИ СЕ ЗА ОБУЧЕНИЕТО? <<<<<<<<<<

При спазване на горепосочените стъпки и указан срок, ще получите имейл до 04 април 2021 г. с информация дали сте се класирали за участие в обучението. В имейлът ще получите и линк към специално създадена затворена Фейсбук група "Работилница за репортери 2021 - Поглед към доброто", в която ще протича обучението. Всички класирали се участници, следва да поискат да се присъединят към групата, с посочения от тях в настоящия формуляр Фейсбук профил (при продължаване напред във формуляра, ще видите полето за указване на профил).

>>>>>>>>> КОГА ЗАПОЧВА ОБУЧЕНИЕТО? <<<<<<<<<<

ВТОРИ ЕТАП:
Класиралите се участници ще бъдат разпределени по ментори, а първата задача ще им бъде поставена на: 05 април 2021 г. в специално създадената Фейсбук група. Условията за задачата ще бъдат изпратени и по имейл. Участниците ще работят общо по 3 задачи. За всяка поставена задача ще имат срок за изпълнение една седмица. След изпращане на готовите материали, участниците ще получат обратна връзка от своя ментор и ще им бъде предоставена възможност за корекция, ако е необходимо.

>>>>>>>>>> ВАЖНИ СРОКОВЕ <<<<<<<<<<<<<<

Краен срок за регистрация в настоящия формуляр: 31 март 2021 г., 23:59 часа
Краен срок за изпращане на входните за участие в конкурса материали (есе на тема: "Поглед към доброто" и снимки) до: 31 март 2021 г., 23:59 часа
ВАЖНО: Всички регистрирани във формуляра участници, които са изпратили своето есе и снимки на имейл reporters@espressonews.bg в указания срок, ще получат имейл с информация дали са се класирали за участие в конкурса до 04 април 2021 г.
Конкурсът ще стартира с първата задача на: 05 април 2021 г.
Приключване на конкурса: 16 май 2021 г.

>>>>>>>>>>>> ЛИЧНИ ДАННИ <<<<<<<<<<

Съгласно политиките за GDPR бихме искали да Ви уведомим, че всяка предоставена от Вас информация ще бъде използвана само и единствено за целите на инициативата "Работилница за репортери". Моля, предоставяйте чужди лични данни, само след изричното съгласие на притежателя им.

>>>>>>>>>>> КОНТАКТИ <<<<<<<<<<<<<<

В случай на нужда от помощ или информация за регистрацията, включително и с цел упражняване на правата Ви, свързани с обработката и съхранение на лични данни, можете да се свържете с нас на тел:
тел: 0895795244, 0877131933 и имейл: reporters@espressonews.bg

ВАЖНО: след като попълните всички следващи полета във формуляра, натиснете бутона "Изпрати" - на екрана си ще видите потвърждаващо регистрацията Ви съобщение: "Отговорът Ви бе записан".

>>>>>>>>>>>>>>> Моля, копирайте и запазете условията за участие и посочените имейл и телефон за контакт, за да имате достъп до тях по всяко време. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Прочетохте ли какви стъпки трябва да изпълните, за да се зачете регистрацията Ви? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy