Klimaatplan Deinze - Input vanuit economie en industrie
Beste


Stad Deinze werkt aan een nieuw klimaatplan. We vinden het belangrijk om tijdens de opmaak van dit plan input te vragen vanuit de economische en industriële sector. Jullie weten immers best hoe het klimaatthema leeft binnen de sector, wat mogelijk en wenselijk is, waar eventuele hindernissen liggen.

Met deze korte vragenlijst hopen we iedereen de kans te geven om zijn of haar zegje te doen. Denk gerust even na over je antwoorden, ga eens luisteren bij een collega, of vul achteraf nog iets aan, dat kan (gewoon opnieuw op de link klikken).

Eind januari sluiten we deze vragenlijst af. We plannen rond die tijd een digitale vergadering met enkele vertegenwoordigers van de economische en industriële sector in Deinze, om samen de antwoorden te bespreken en lessen te trekken voor de invulling van het klimaatplan.

Alvast heel erg bedankt voor jullie input, we stellen dit echt op prijs. Bij vragen of opmerkingen mag je ons natuurlijk altijd contacteren (via klimaatplan@deinze.be).


Met vriendelijke groeten
Het Klimaatteam van Stad DeinzeJe gegevens worden niet langer dan nodig bijgehouden rekening houdend met wettelijke bewaartermijnen en de archiefwet. Stad / OCMW / AGB Deinze verwerkt je gegevens conform de Europese privacywetgeving (AVG/GDPR). Meer informatie is terug te vinden in onze privacyverklaring op www.deinze.be/privacy.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voor welk bedrijf of welke onderneming werk je? *
Welke functie heb je binnen die organisatie? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy