Hapide - Startup BootCamp Kukes
Yunus Social Business Balkans, ne bashkepunim dhe me mbeshtetjen e UNDP, Ambasada Britanike dhe Sherbimi Kombetar i Punesimit, ne kuader te projektit "Promovimi i sipermarrjes dhe mbeshtetja e zhvillimit te iniciativave te sipermarrjes/startupeve te grupeve vulnerable te te rinjeve ne Veri te Shqiperise (ne bashkite Shkoder, Diber dhe Kukes)", organizon:

Hapide - Startup Bootcamp Kukes, ne datat 03 - 04 Maj 2019

Pjesmarresit e synuar jane: te rinje te moshes nga 18 - 30 vjec

Per te marre pjese, PLOTESONI formularin e meposhtem !

1. Emri & Mbiemri *
Your answer
2. Gjinia *
3. Datelindja (ne formatin: dd.mm.yyyy) *
Your answer
4. Email-i juaj *
Your answer
5. Nr. Telefonit *
Your answer
6. Vendbanimi *
Your answer
7. Niveli arsimor *
8. Punesimi aktual *
9. Cfare profesioni keni? *
Your answer
10. Cfare aftesish te tjera shtese keni?
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Yunus Social Business. Report Abuse - Terms of Service