FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
II Jornada Patrimoni i Educació
20 i 21 de març de 2020
Museu de Lleida. C/ Sant Crist, 1

Educació i patrimoni són un binomi cada vegada més important no només en l’àmbit de l’educació formal, sinó també en l’educació no formal i en l’educació permanent de la ciutadania.

Els objectius de la jornada són obrir un espai de formació, debat i coneixement d’experiències tant locals com nacionals relacionades amb l’educació i el patrimoni; donar a conèixer la vessant transversal i interdisciplinària, i presentar algunes de les seves potencialitats com a eina educativa. Es farà èmfasi en dos aspectes concrets: accessibilitat i inclusió.

La Jornada s’adreça a professionals del patrimoni i els museus, a l’estudiantat en formació de múltiples àrees de coneixement i al personal docent de tots els nivells.


Límit d'inscripció: 18 de març
Aforament limitat
Nom i cognoms *
Your answer
Institució *
Your answer
Si ets estudiant de la UdL, indica el grau o màster en el qual estas matriculat
Your answer
Correu electrònic (Només per a comunicacions relatives a la jornada) *
Your answer
Voldreu certificat d'assistència a la jornada? *
DNI* (NOMÉS per als docents que demanin reconeixement de l'activitat)
Your answer
De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica 3/2018 us informem que les dades personals que ens faciliteu per a enregistrar-vos seran emprades única i exclusivament per a les finalitats esmentades i s’eliminaran un cop hagi passat la Jornada proposada. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes abans de la seva eliminació. Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu adreçar-vos a Museu de Lleida: diocesà i comarcal. C/ Sant Crist, 1 25002 Lleida o al correu electrònic sam@museudelleida.cat.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy