UVic 2019
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Comarca *
Your answer
Mail de contacte *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Curs actual *
Your answer
Condicions d'ús del formulari
Amb quina finalitat es recullen les meves dades personals?
D’acord amb el nou Reglament de Protecció de dades, RGPD, t’informem que les teves dades personals seran incorporades en el fitxer “Usuaris d’Adolescents.cat”, del qual és responsable FEM Produccions, S.L..
La finalitat d’aquest fitxer és la gestió i el manteniment dels usuaris registrats d’Adolescents.cat, la gestió de sortejos, concursos i premis, així com la tramesa de comunicacions informatives necessàries fruit de la relació establerta amb FEM Produccions, S.L.. L’aportació de les teves dades personals són necessàries per a la participació en aquesta acció. També es podran utilitzar les dades a efectes estadístics i per la realització d’estudis de mercat.

Les dades també seran comunicades a FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA BALMES, amb NIF G-58020124 i adreça: c. Perot Rocaguinarda, 17 de Vic, la qual inclourà les teves dades en un fitxer de la seva responsabilitat amb la finalitat de donar la informació sol·licitada en aquest formulari i només per aquesta acció del curs 2019-20.

En acceptar la política de privacitat i de protecció de dades, i declarant ser major de 14 anys, autoritzes de forma expressa, lliure i voluntària al responsable del fitxer, FEM Produccions i a l'Associació Mediambiental Xatrac, al tractament de les teves dades personals en els termes indicats.

Les teves dades personals seran mantingudes per part de FEM Produccions, S.L. el temps que sigui estrictament necessari, i posteriorment seran bloquejades i/o destruïdes de manera segura. En cas que vulguis saber si disposem de les teves dades o ja han estat eliminades, podràs saber-ho exercint els teus drets. T’expliquem com fer-ho al següent paràgraf.

T’informem que Adolescents.cat adopta totes les mesures de caire tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les teves dades personals, evitant així la seva pèrdua, alteració, tractament i manipulació per part de persones no autoritzades.

Quins drets tinc envers les meves dades personals facilitades a Adolescents.cat?

D’acord a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, tens els drets d’accés, rectificació i supressió, cancel•lació i oposició. Els podràs exercir sempre que tinguis més de 14 anys adreçant un escrit amb còpia del teu DNI a FEM Produccions, S.L., al carrer de la Llotja número 9 de Vic, C.P. 08500.
Titularitat

El titular del portal www.adolescents.cat és la societat FEM Produccions, S.L., amb domicili social al C/ de la Llotja, núm. 9 de Vic, amb C.P. 08500, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.906, foli 76, full número B441493, inscripció 1, amb NIF B-66084377.
Per obtenir més informació, pot contactar amb Adolescents.cat a l’adreça de correu electrònic contacte@adolescents.cat.
Accepto les condicions legals i vull rebre més informació *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.