Formular de înscriere- Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină și Farmacie Galați- 9 iulie 2018
Te-ai gândit la viitorul tău? Te-ai hotărât ce domeniu ți se potrivește? Ținta ta este Facultatea de Medicină și Farmacie din Galați? Colegii mai mari ți-au povestit despre examenul de admitere, dar încă nu știi exact cum o să fie și vrei să afli?

Dacă răspunsul la aceste întrebări este „DA!”, atunci Societatea Studenților Mediciniști Galați (SSMG) vine cu o propunere pentru tine: Simularea Examenului de Admitere. Ne dorim să venim în sprijinul tău, viitorul nostru coleg, și să te ajutăm să pășești cu încredere pe acest drum nou pentru tine.

Proiectul se află sub egida Facultății de Medicină și Farmacie din Galați, fiind realizat de către Societatea Studenților Mediciniști Galați.

Scopul acestui proiect este acela de a-i ajuta pe candidaţi să se acomodeze cu atmosfera de examen, să-şi testeze cunoştinţele acumulate pentru examenul de admitere şi să observe pe ce segment de materie trebuie să mai insiste.

Grupul ţintă este reprezentat de elevii de clasele a XI-a și a XII-a (care studiază în învăţământul secundar superior: licee / colegii) şi de alte persoane care doresc să susțină admiterea la Facultatea de Medicină şi Farmacie Galați (care au urmat un ciclu de învăţământ secundar superior: liceu / colegiu).

http://simulare.ssmg.ro/

Persoană de contact: Răzvan Mihail Iacob- vicepreședinte SSMG: 0742 211 444

Email address *
Nume: *
Your answer
Prenume: *
Your answer
Număr de telefon: *
Your answer
Specializarea la care doriți să susțineți simularea: *
Liceul de proveniență: *
Your answer
Localitatea: *
Your answer
Protecția datelor cu caracter personal: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms