Hack Glow #5
> Wat?
Op 9 en 10 november vindt de 5e editie van Hack Glow plaats, een tweedaagse hackaton voor jonge programmeurs en creatievelingen! We werken dit jaar aan een interactieve installatie, waarbij bezoekers niet alleen kunnen kijken, maar ook zelf iets kunnen doen. En onze lichtkunst is te zien in en rond een Glow-container bij het PSV stadion! Van maandag tot en met zaterdag zijn we onderdeel van de route! Het thema van Glow is dit jaar Living Colors.

Voor nieuwe deelnemers zal meer aandacht aan de techniek worden besteed, bij oud-deelnemers ligt de nadruk op het bedenken van een gaaf concept om snel meer aan de start te gaan.

>Wanneer is het?

- Hackaton
Zaterdag 9 en zondag 10 november van 10-17 uur
- Voorbereidende workshops (data/tijden nog onder voorbehoud)
Donderdag 3 oktober 18.30-20 uur
Donderdag 24 oktober 18.30-20 uur
Zondag 3 november 11-13 uur

>Waar?
Workshops en hackaton zijn in de Lindenlaan 1B in Eindhoven

> Kosten?
Deelname aan drie workshops en de hackaton Hack Glow kost 20 euro en moet vooraf gedaan worden via een Tikkie (of contant). Mocht de betaling hiervan een probleem zijn, neem dan contact met ons op, dan lossen we dat op! Van je bijdrage kopen we materialen, eten en drinken. Iedereen helpt vrijwillig mee aan Hack Glow!

Hack Glow sluit aan bij de Tech Playgrounds van Dynamo Jeugdwerk en wordt georganiseerd door Studio Fleur Besters in samenwerking met veel vrijwilligers.

> Wie zoeken we?
- Je zit op de middelbare school of mbo, of je hebt al vaker meegedaan aan Hack Glow, of je weet ons te overtuigen dat je jonger bent maar wel technisch en gemotiveerd genoeg om alle dagen mee te doen;
- Je bent minimaal twee avonden beschikbaar tijdens Hack Glow om je project aan het publiek te presenteren;
- Je wil graag samenwerken met andere techneuten.

Meld je nu aan en wie weet word jij uitgekozen om deel te nemen! Heb je vragen? Mail of bel Fleur: fleur@fleurbesters.nl of 06-28886897
Voornaam *
Achternaam *
Leeftijd *
Required
Mailadres *
Ik heb al eerder meegedaan aan Hack Glow *
Required
Dit jaar wil ik meedoen met Hack Glow, omdat: *
Dit is mijn doel tijdens Hack Glow, dit wil ik maken of leren:
Ik ga naar deze school: *
Required
Hack Glow #4
Skills scale *
Geen ervaring
Beetje ervaring
Veel ervaring
Wizzkid
Programmeren - Arduino
Programmeren - Raspberri Pi
Programmeren - Python
Programmeren - Micro:bit
3D-ontwerpen
Electronica
Machines bouwen
Design
Samenwerken
3D-printen
Lasersnijden
Indien jonger dan 18 jaar, mijn ouders geven toestemming voor deelname: *
Mochten je ouders of andere bekenden willen helpen als vrijwiliger, graag hier aangeven!
Dit moeten jullie nog weten (allergieën, halal, vegetarisch)
LET OP:

Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met het opslaan van je gegevens ten behoeve van de organisatie van Hack Glow. Er worden foto's en videobeelden gemaakt en verspreid via social media. Indien je hier bezwaar tegen hebt, moet je dit vooraf schriftelijk aangeven. Anders ga je bij aanmelding akkoord met het maken van opnames.

Deelname aan Hack Glow is op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid. De begeleiding vindt plaats door vrijwilligers. Er wordt tijdens de hackaton gewerkt met elektrische apparatuur, zoals een lasersnijder, 3D-printers, zaagmachines, maar ook met hamers, soldeerbouten en schroefmachines. Het gebruik daarvan wordt begeleid door vrijwilligers, maar is op eigen risico.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy