Regjistrim për konkursin e pranimit për vitin shkollor 2021-2022
Të nderuar prindër,
Faleminderit që keni zgjedhur gjimnazin "Atë Pjetër Meshkalla" për fëmijën tuaj!


Pranohen nxënësit që mbarojnë klasën e nëntë në vitin shkollor 2020-2021.
Konkursi i pranimit parashikohet të zhvillohet me datë 22 maj 2021, ora 08.30.
Sigurisht që kjo datë është në varësi të vendimeve që autoritetet shteterore mund të marrin për shkak të pandemisë Covid-19. Në të gjitha rastet, komunikimi me ju do të jetë i menjëhershëm, nëse do të ketë ndryshime.

Ju garantojmë se konkursi do të zhvillohet duke respektuar deri në detajet më të vogla Urdhërin e Ministrit të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale nr.289, datë 4.5.2020 për “Masat ndaj COVID-19 që duhet të ndërmarrin institucionet arsimore”, duke garantuar kështu nivelin më të lartë të standardit të sigurisë që është parashikuar.

Linku për PROGRAMIN SIPAS LËNDËVE:
https://meshkalla.edu.al/wp-content/uploads/2021/03/ProgramKonkursi2021.pdf


Për sqarime ose pyetje mund të na kontaktoni në nr. e telefonit: 067 40 14 238, nga e hëna në të premte, nga ora 08:00-13:00.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gjimnazi Privat "Atë Pjetër Meshkalla". Report Abuse