Εγγραφή στις Βασικές Γνώσεις Χειρισμού Η/Υ από το Σπίτι σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω προσωπικά σας στοιχεία, μαζί με την επιλογή του εκπαιδευτικού σεναρίου που επιθυμείτε.
Μετά την συμπλήρωση της φόρμας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα (στην ζώνη 10:00 - 20:00) για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την εγγραφή σας.
Email address *
Ονομα *
Your answer
Επώνυμο *
Your answer
Όνομα Πατέρα *
Your answer
Α.Φ.Μ. *
Your answer
Δ.Ο.Υ. *
Your answer
Διεύθυνση Κατοικίας (Πόλη - Οδός - Αριθμός) *
Your answer
Ταχυδρομικός Κώδικας *
Your answer
Νομός Τόπου Κατοικίας *
Your answer
Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Your answer
Εκπαιδευτικό Σενάριο που επιλέγω: *
Οι εφαρμογές στις οποίες θα εκπαιδευτώ: *
(επιλέγετε τις ενότητες που επιθυμείτε)
Required
Είστε άνω των 18; *
Συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία την ολοκλήρωσης της εγγραφής σας στο πρόγραμμα "Εκπαίδευση στις Βασικές Γνώσεις Χειρισμού Η/Υ από το σπίτι σας"; *
Η εταιρεία μας συμμορφώνεται με τις οδηγίες του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)
Τα προσωπικά σας δεδομένα που θα τηρήσει και θα επεξεργαστεί η εταιρεία μας στην βάση δεδομένων της, θα τα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς (επικοινωνία, συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης) και φορολογικούς σκοπούς (έκδοση αποδείξεων διδάκτρων) που απορρέουν από την εγγραφή σας στο πρόγραμμα.
Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν τα διαβιβάζει σε τρίτους και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων.
Τα προσωπικά σας δεδομένα θα τα τηρήσουμε για το χρονικό διάστημα που απαιτείται προκειμένου να εκπληρωθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα ενημέρωση.
Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας από τη βάση μας, όποτε εσείς το θελήσετε καλώντας μας στο 2592023230 ή στέλνοντας μας e-mail στο info@korifi.net
Συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου μας; *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service