Projecte Recerca - Acció Participativa a centres educatius de Nou Barris. Curs 2018/19
L’Escola de l’IGOP, NUS Processos Socials i Creatius i la Fundació Autònoma Solidària estem impulsant, amb el suport del Districte de Nou Barris, el Projecte Recerca – Acció Participativa a 4 centres educatius del Districte de Nou Barris.

El Programa que presentem vol posar en relació als infants i joves de 4 centres educatius dels barris de Roquetes, Ciutat Meridiana i La Guineueta amb el seu entorn, aproximant-los al seu territori en clau de recerca i propositiva.
El desenvolupament consisteix en la creació d’un equip d’investigació social format per alumnes centres educatius (de 5è i 6è de primària i 1r d’ESO) i un equip que en farà l’acompanyament (on us convidem a participar). Aquests equips passaran per les diferents fases d’una recerca amb la intenció de conèixer la realitat social de cada barri (a través d’una temàtica concreta, com per exemple, com el barri s’ha organitzat per fer front a la crisi; o com és la convivència al barri).

Per a més informació visita la web:

LA INSCRIPCIÓ AL PROJECTE ES POT FER FINS AL 19 D'OCTUBRE DE 2018 RESPONENT A AQUEST FORMULARI.

Per qualsevol dubte podeu escriure a bernat.dequintana@uab.cat o trucar al 685.45.93.09

Moltes gràcies pel vostre interès.

--

La Escola del IGOP, NUS Processos Socials i Creatius i la Fundació Autònoma Solidària estamos impulsando, con el soporte del Distrito de Nou Barris, el Proyecto Investigación - Acción Participativa en 4 centros educativos del Distrito de Nou Barris.

El Programa que presentamos quiere poner en relación a niñas y niños y jóvenes de 4 centros educativos de los barrios de Roquetes, Ciutat Meridiana y La Guineueta con su entorno, aproximándolos a su territorio con una mirada de investigación y propositiva.
El desarrollo consisten en la creación de un equipo de investigación social formado por alumnado de los centros educativos (de 5º y 6º de primaria y 1º de la ESO) y un equipo que hará el acompañamiento (dónde os invitamos a participar). Éstos equipos pasaran por las diferentes fases de una investigación con la intención de conocer la realidad social de cada barrio (a través de una temática concreta, como por ejemplo, cómo el barrio se ha organizado para hacer frente a la crisis; o cómo es la convivencia en el barrio).

Para más información visita la web:

LA INSCRIPCIÓN AL PROYECTO SE PUEDE HACER HASTA EL 19 DE OCTUBRE DE 2018 RESPONDIENDO A ÉSTE FORMULARIO.

Para cualquier duda podéis escribir a bernat.dequintana@uab.cat o llamar al 685.45.93.09

Muchas gracias por vuestro interés.


NOM | Nombre
Your answer
COGNOMS | Apellidos
Your answer
DATA DE NAIXEMENT | Fecha de nacimiento
MM
/
DD
/
YYYY
DNI O EQUIVALENT (ESPECIFICAR QUIN) | DNI o equivalente (especificar cuál)
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC I/O TELÈFON DE CONTACTE | Correo electrónico i/o teléfono de contacto
Your answer
ETS ESTUDIANT DE GRAU A LA UAB? | Eres estudiante de Grado a la UAB?
ALTRES DADES D'INTERÈS (PERFIL PROFESSIONAL, PARTICIPACIÓ A TEIXIT ASSOCIATIU, O EL QUE CREGUIS RELLEVANT QUE CONEGUEM) | Otros datos de interés (perfil profesional, participación en el tejido asociativo, o lo que te parezca relevante que conozcamos)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms