Ερωτηματολόγιο αναφορικά με τη χρήση της πλατφόρμας γνώσης - Προς οργανισμούς και φορείς
Η πλατφόρμα γνώσης της πράξης SocioCoast που χρηματοδοτείται από το Interreg VA Ελλάδα Κύπρος 2014-2020 είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που θα προσφέρει στους χρήστες διάφορες επιλογές για να δουν δεδομένα βιοποικιλότητας, πρόγνωσης καιρικών συνθηκών σε παραλίες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Κάποιες από τις πληροφορίες της πλατφόρμας γνώσης θα προέρχονται μέσα από δεδομένα που έδωσαν απλοί επισκέπτες της περιοχής π.χ. εμφάνιση νέων θαλάσσιων ειδών σε μια παραλία.

Στο παρόν ερωτηματολόγιο ζητούμε να απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις που αφορούν κυρίως τον σχεδιασμό και τις λειτουργίες της πλατφόρμας.

Όλα τα δεδομένα σας θα παραμείνουν ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς δημιουργίας των απαιτήσεων της πλατφόρμας γνώσης και για χρήση σε σχετικά παραδοτέα. Απαντώντας στο ερωτηματολόγιο συμφωνείτε με το παραπάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας http://sociocoast.eu/ στην ενότητα "Επικοινωνία".

Σημείωση: Η πράξη SocioCoast συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. Δώστε το φύλο σας: *
2. Σε ποια ηλικιακή ομάδα ανήκετε; *
3. Ποιο είναι το είδος της απασχόλησης σας; *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy