Очи у очи са уметношћу
Након месец и по дана виртуелног музеја, Галерија Матице српске је отворила врата својим посетиоцима да уживају у изложби "Инспирисани Италијом" и "Поклон-збирци Драгише Брашована". У сусрет Међународном дану музеја, који се обележава 18. маја, у Галерији ће од 15. до 17. маја бити приређен програм "Очи у очи са уметношћу". У жељи да нашим посетиоцима омогућимо да у потпуности доживе уметност, кустоси и конзерватори Галерије одржаће стручна тумачења и вођења кроз актуелне изложбе и сталну поставку. Како је с једне стране важно да будемо одговорни према здрављу нашег друштва, али с друге стране да им омогућимо сусрет са уметничким делом “очи у очи”, програм је предвиђен за 5 људи и то у неколико термина током дана.

Молимо вас да своје учешће резервишете путем овог упитника, а потврда о резервацији ће бити послата на вашу електронску пошту.

Молимо посетиоце да током стручних тумачења и вођења поштују прописане мере заштите: ношење маски и рукавица, као и размак између посетилаца.
Име и презиме *
Е-mail адреса *
Изаберите термин и тему за коју желите да се пријавите: *Молимо вас да пријаву извршите само једном, за једну тему, како бисмо омогућили да се што више људи пријави. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy