[PRIJAVA] Regionalna rasprava o razvojnim prioritetima u procesu pripreme Okvira za partnerstvo Grupacije Svjetske banke u Hrvatskoj // Sisak, 4. rujna 2018. //
Grupacija Svjetske banke započela je s pripremama na izradi Strategije partnerstva s Republikom Hrvatskom za razdoblje 2019. - 2023. Radi se o strateškom dokumentu koji opisuje područja djelovanja i prioritete Svjetske banke u podršci razvojnom programu Hrvatske.

U okviru pripreme Strategije, Svjetska banka želi čuti stavove različitih dionika te se s tom svrhom organiziraju regionalne rasprave u Hrvatskoj. Taj proces savjetovanja uključuje i lokalnu i regionalnu vlast, javne institucije, predstavnike poslovnog, akademskog i civilnog sektora, koji će dati doprinos u razumijevanju ključnih pitanja koja utječu na rast i razvoj te tako pomoći u definiranju razvojnih prioriteta i strategije djelovanja Svjetske banke u našoj zemlji.

ODRAZ-Održivi razvoj zajednice je suradnik Svjetskoj banci u organiziranju ovog procesa. Pozivamo vas da nam se pridružite u raspravi o prijedlozima za novu Strategiju Svjetske Banke u Sisku, 4. rujna 2018., koja će se održati u prostoru Gradske uprave, Rimska 26.

Razgovor će se odvijati po sljedećem programu:
10.00 - 12.30 CIVILNI I AKADEMSKI SEKTOR
13.00 -15.00 JAVNI SEKTOR
15.30 - 17.00 POSLOVNI SEKTOR

Tom prigodom bit će ukratko predstavljena uloga i trenutni program Banke u Hrvatskoj te dosadašnja promišljanja o budućem djelovanju, temeljem analiza i savjetovanja koja su do sada provedena. U raspravi će sudjelovati i Elisabetta Capannelli, voditeljica Ureda Svjetske banke za Hrvatsku i Sloveniju te Josip Funda, viši ekonomist za Hrvatsku.

** Za dodatne pojedinosti molimo Vas da kontaktirate Marinu Vojković na: ured@odraz.hr ili telefonom na: 091 / 621 9418.

ROK ZA PRIJAVU: ponedjeljak 3. rujna 2018.
Označite sektor u kojem djelujete *
Required
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Organizacija *
Your answer
Adresa *
Your answer
Telefon *
Your answer
E-mail *
Your answer
Naziv radnog mjesta *
Your answer
NAPOMENA: Grupacija Svjetske banke osigurala je mali fond za pokrivanje troškova putovanja. Ta su sredstva namijenjena prvenstveno onima koji nisu u mogućnosti pokriti putne troškove. Ovisno, putujete li autobusom, vlakom ili osobnim automobilom, navedite trošak putne karte tj. kilometražu u oba smjera (neće se pokrivati trošak cestarine).
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy