Yhteisöteatteri Jäänsärkijöiden näytelmäpaja syksyllä 2022
Yhteisöteatteri Jäänsärkijöiden näytelmäpaja kokoontuu torstaisin 25.8. alkaen Lasten Kulttuurikeskus Aurorassa Järvenperässä (Järvenperäntie 1–3, Espoo). Ryhmä kokoontuu klo 19.15-21.00. Harjoituksia ei ole syyslomalla. Ryhmä on tarkoitettu nuorille aikuisille ja sen osallistumismaksu on 60 €. Ryhmästä vastaa Ida Pirttisaari. Ilmoittautuminen sulkeutuu 18.8.2022.
Lisätietoa: teatterijaansarkijat@gmail.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Osallistujan etu- ja sukunimi *
Osallistujan syntymävuosi
*
Osallistujan sähköpostiosoite
*
Osallistujan kotipaikkakunta
*
Alaikäisen osallistujan huoltajan nimi
Alaikäisen osallistujan huoltajan sähköpostiosoite
Alaikäisen osallistujan huoltajan puhelinnumero
Liittyminen Jäänsärkijöiden sähköpostilistalle (viestejä noin 5 kertaa vuodessa). Sähköpostilistan kautta saa tietoa tulevista kerhoista, leireistä ja esityksistä.
*
Ilmoittautumisen sitovuus
Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen sitoudun ehtoihin. Olen tutustunut Yhteisöteatteri Jäänsärkijöiden rekisteriselosteeseen (https://yhteisoteatterijaansarkijat.com/rekisteriseloste/) ja olen tietoinen siitä, että teatteriryhmään osallistujat saavat automaattisesti yhdistyksen jäsenyyden. Ryhmään osallistumisen voi peruuttaa maksutta ryhmän viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen ryhmään perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia ryhmän maksusta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen ryhmän alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko maksu, ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta tai todistusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy