Szakmák Napja - jelentkezés a benti programokra

Kedves 11. és 12. évfolyamos diákunk!

2019. november 20-án, szerdán a Szakmák Napja keretében kerekasztal-beszélgetéseket szervezünk, melyeken jobban meg tudsz ismerkedni Téged érintő szakmákkal.

Az előadásokról, a meghívott vendégekről részletes ismertetést az iskolai honlapon találsz, kérjük, ezt nagyon tanulmányozd át a jelentkezés előtt: https://www.berzsenyi.hu/dokument/szakmaknapja/SzN_2019_program_honlap.pdf.

Ezen a napon nem lesznek tanítási órák, ehelyett két kerekasztal-beszélgetésen kell részt venned. Ezekre jelentkezhetsz ezzel az űrlappal. Egy-egy programot kell választanod a 9 órás illetve a 11 órás sávból is.

A kerekasztal-beszélgetéseket egy-egy diák-moderátor fogja vezetni, aki fogadja a vendég(ek)et, bemutatja őket, előzetesen tájékozódik róluk, kérdéseket gyűjt a beszélgetéshez stb. Ha szívesen vállalnál moderátori feladatot, ezt is az űrlapon jelezd légy szíves.

13 órától fakultatív programot kínálunk, mellyel szintén a pályaválasztásodat szeretnénk segíteni. Erre nem kötelező jelentkezned, de ha jelentkezel, akkor nagyon kérjük, gyere is el!
Jelentkezési határidő: 2019. november 11. (hétfő) 16:00 óra.
Köszönettel a szervezők:

dr. Baranyai Klára, Bere Anikó, dr. Borbélyné Vidra Ágnes, Boskovitzné Csernyánszky Katalin, Kévés Rita, Kiszliné Kristofics Szilvia, Simon Anna, Utassy Katalin
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy