Aanmelding POP3 Noord-Brabant
Het POP3-project "insectenkweek als nieuw verdienmodel" biedt landbouwondernemers in Noord-Brabant met (geschikte) agrarische bedrijfsruimte de kans om in een jaar tijd, onder professionele begeleiding, om te schakelen naar een onderneming in de insectensector. In dat jaar wordt de ondernemer middels een ’hands-on’ training en persoonlijke begeleiding opgeleid in de insectenkweek. Aan de hand van een opschalingsstrategie en businessplan maakt de ondernemer binnen het jaar de keuze of en hoe zijn/haar toekomst in de insecten-sector eruit gaan zien.

In dit project is ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Aanmeldingen worden beoordeeld door een adviescommissie op basis van de door de deelnemer ingestuurde informatie en motivatie, en een mogelijk bedrijfsbezoek om haalbaarheid in te schatten.

Alle betrokken partijen verklaren hierbij zich te houden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en uw ingestuurde gegevens alleen te gebruiken binnen dit POP3-project.
Voor- en achternaam deelnemer *
Your answer
Voorletters deelnemer *
Your answer
Geboortedatum deelnemer *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
Your answer
Adres, postcode en plaats van de bedrijfslocatie *
Your answer
KvK-nummer huidige bedrijf *
Your answer
Beschrijving van beschikbare bedrijfsruimtes *
Your answer
Motivatie voor het deelnemen aan dit project, beantwoord dit zo uitgebreid mogelijk. Behandel hierin ten minste de volgende vragen: 1. Waarom kiest u voor omschakeling naar insectenkweek, i.p.v. een andere richting (zoals bijv. een zorgboerderij, verhuur, etc.), 2. Hoe zou u omgaan met de onzekerheden en uitdagingen in deze jonge sector? (Denk daarbij bijv. aan geen vaste afzetkanalen, regelgeving die nog geformuleerd moet worden, creatieve oplossingen wat betreft machines/automatisering etc.) *
Your answer
Voldoet u aan de definitie van 'landbouwer in de provincie Noord-Brabant', volgens artikel 1.1 van de subsidieregeling Plattelandsontwikkelingsprogramma 3 Noord-Brabant 2014-2020? https://www.brabant.nl/loket/regelingen/cvdr377683_18 *
Ik verklaar hierbij bovenstaande vragen naar waarheid te hebben ingevuld. *
Required
Ik geef hierbij toestemming voor het gebruiken van bovenstaande gegevens binnen dit POP3-project. *
Required
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy