Alapfokú tanfolyam és Iskola-előkészítő kölyökkutyáknak jelentkezési lap - Egri Kutyasuli - Tükör módszer alapján
Az alafokú tanfolyamon a 6 hónapot betöltött kutyák vehetnek részt. A középfokú tanfolyamon az alapfokú tanfolyam végén sikeres vizsgát teljesítők vehetnek részt. Egy tanfolyam 14 alkalom, ami most szombat-vasárnap. A tanfolyam ára 40.000.- Ft, melyet lehet két részletben fizetni a tanfolyam felénél. Az iskola-előkészítő kölyökkutyák számára egy 8 alkalmas foglalkozás. Jelentkezni 3 hónapos kortól lehet, 6 hónapos korig. A kiskutyának rendelkeznie kell minimum 2 kombinált oltással, féreghajtással, kullancs elleni és lehetőleg kennelköhögés elleni védelemmel is!
Az előkészítő foglalkozássorozat ára: 20 000 Ft.
Az iskolai kereten kívüli foglalkozás az egyéni Ösztön Kontroll Tréning, mely vasárnaponként van és jelentkezni szintén itt lehet rá. Az ÖKT-ra való jelentkezés nem kötelez a folyamatos részvételre, ez csak a külön ÖKT levelező listára való felvétellel jár, mely után adott foglalkozásokra lehet majd jelentkezni külön-külön, minden alkalomra (mivel ez nem tanfolyam, hanem egyéni foglalkozás). Az ÖKT-ra való jelentkezés alapfeltétel a kutya minimális engedfelmessége, de előképzettség nélkül is lehet jönni (ha szükséges, az ÖKT oktató alaptanfolyamot javasolhat, amennyiben mégsem elég a meglévő szint a kutyánál). Felmérés, tanácsadás első alkalommal ingyenes.
Bővebb infó: Faragó Mariann info@egrikutyasuli.hu vagy 0630 183 5305.

(A megadott adatokat kizárólag a tanfolyamra jelentkezőkkel való kommunikációra használjuk, sem hírlevelet, sem reklámtevékenységet nem folytatunk, azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki. A fenti e-mail címen bármikor kérheti azok törlését.)

Email address *
Gazdi neve *
(Vezeték+Keresztnév)
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Lakhely *
Csak település
Your answer
Kutya neve *
Your answer
Kutya fajtája vagy mérete, típusa ha keverék *
Your answer
Kutya neme *
Your answer
Ivartalanított-e? *
Kutya kora *
Ösztön Kontroll Tréningre jelentkezem
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service