ILMOITTAUTUMINEN: Vapaan säestyksen alkeet 7.–8.3.2020
**** HUOM! Kurssi on täyttynyt 2.1.2020. Voit ilmoittautua vielä varasijalle. Ilmoitamme varasijalle oleville erikseen, jos mahdollisia paikkoja vapautuu. ****

Lauantai 7.3.2020 klo 10.30–12.00
Sunnuntai 8.3.2020 klo 10.30–12.00

Paikka: Kamusali, Karjalatalon pohjakerros (Käpylänkuja 1)
Opettaja: Maija Helve
Hinta: 65€ (4 x 45min)

Vapaan säestyksen alkeiskurssilla tutustutaan pianolla säestämisen perusteisiin ja soittamiseen ilman kirjoitettua nuottia. Kurssilla harjoitellaan sointumerkeistä soittamista ja erilaisia säestyskomppeja sekä musisoidaan yhdessä. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että aiemmin pianoa soittaneille, osallistuminen ei edellytä nuotinlukutaitoa.

ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT:

Ilmoittautuminen on peruutettava viimeistään 9 päivää ennen kurssin alkua (edeltävän viikon torstai), jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut on velvoitettu maksamaan osallistumismaksu, vaikka hän ei osallistuisi opetukseen.

Peruutukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kamu@kmo.fi.

Kurssien toteutumisesta ilmoitetaan viikko ennen kurssin alkua sähköpostitse. Samalla toimitetaan tiedot kurssimaksusta, joka tulee suorittaa tilisiirtona viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua. Kuitti maksetusta kurssimaksusta näytetään opettajalle kurssin aluksi.
Email address *
Sukunimi *
Your answer
Etunimi *
Your answer
Syntymävuosi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Muuta ilmoitettavaa?
Ilmoitathan tässä, jos olet Käpylän musiikkiopiston yksilöoppilas tai henkilökuntaa. Yksilöoppilaat ja henkilökunta voivat osallistua lyhytkursseille maksutta, jos kurssilla on riittävästi oppilaita toteutuakseen ja kurssilla on vapaita paikkoja. Yksilöoppilaille ilmoitetaan mahdollisesta maksuttomasta kurssipaikasta n. 5 päivää ennen kurssin alkua. Kurssi ei ole maksuton kamulinjan avointen ryhmien opiskelijoille. Lähetäthän kysymykset suoraan osoitteeseen kamu@kmo.fi.
Your answer
Olen lukenut ja hyväksynyt ylläolevat ilmoittautumis- ja peruutusehdot. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Käpylän musiikkiopisto. Report Abuse