KÉRDŐÍV A KÉKTÚRA TELJESÍTŐI RÉSZÉRE
Kedves kéktúrát megjárt barátunk, aki teljesítette az AK, RPDDK vagy OKT (továbbiakban: kéktúrák) valamelyikét vagy mindegyikét!

A kéktúrák útvonalainak és szolgáltatásainak gondozása, fejlesztése, valamint a kéktúrázók élményeinek javítása érdekében gyűjtjük azok személyes tapasztalatait, véleményét, akik már teljesítették valamelyik kéktúrát (OKT, AK, RPDDK, OKK).

Amennyiben szívesen hozzájárul a Kéktúra jobbításához, kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet!

Az út végigjárásához szükséges kitartásához ezúton is gratulálunk, a kérdőív kitöltésére szánt 15 perces személyes hozzájárulását pedig előre is köszönjük!

Fontos, hogy a kérdőív kitöltését kizárólag a már végzett teljesítőktől várjuk, így csak a beazonosítható, jóváhagyott teljesítéshez tartozó válaszokat értékeljük. Ennek érdekében kérjük, adja meg a kéktúra igazolófüzet hitelesítésekor rögzített adatait a következő szakaszban, mely adatokat kizárólag ezen beazonosítási célra használjuk fel.

További információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál: kektura.hu/kerdoiv-adatkezeles

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Teljesítő neve: *
Teljesítő születési dátuma
MM
/
DD
/
YYYY
Teljesítés sorszáma a túramozgalom megjelölésével, pl.: "OKT-9999" – ha több kéktúra teljesítés volt, akkor ezek közül egy, vagy ezek felsorolása) *
Telefonszám vagy e-mail cím, amin megkereshetjük a teljesítése beazonosítása érdekében. Kérjük, hogy csoportos teljesítés esetén is a saját, egyedi telefonszámát / e-mail címét adja meg. *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Magyar Természetjáró Szövetség. Report Abuse