Oefenspringen, Clinic & Horse Show; 11 & 12 December 2021 Peelbergen EC
Op 11 & 12 december zijn we welkom op Peelbergen EC. Een exclusieve locatie met fantastische indoor arena, met mooie stallen.

Op zaterdag 11 december worden clinic’s van een uur gegeven door een prominent Amerikaans jurylid, a €50,- per combinatie met 3 combinaties in de ring; €55,- per combinatie met 2 combinaties in de ring.

Op zondag 12 december is er de mogelijkheid om een oefenspring parcours te rijden vroeg in de ochtend a €10,- per ronde.
Op zondag 12 december is de wedstrijd. Per rubriek rijdt je 2 springronden en 1 under saddle, a €45,- per rubriek per combinatie met uitzondering van de Lead Line a €20,- per combinatie.

Op dit invul formulier kan je per combinatie aangeven waar je aan mee wilt doen. Het is mogelijk om met meerdere paarden/ponies te starten, en per combinatie dient een apart formulier ingevuld te worden. Het is toegestaan voor een paard om 2 rubrieken op een dag te rijden met dezelfde of een andere ruiter.

Een exacte uitleg van de rubrieken vindt je op www.hjeholland.nl/inschrijven. Afmelden kan tot 48 uur voor het event. Indien dit na die tijd gebeurt zullen de kosten in rekening gebracht worden of een medische verklaring moet overlegd kunnen worden.

Peelbergen EC biedt de mogelijkheid aan tot stalling. Dee kan direct geboekt worden bij Peelbergen.

Voor vragen of opmerkingen zijn wij bereikbaar via de mail, hjeholland@gmail.com, of per wattsapp op 0646360013.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam *
E-mail adres *
Adres *
Postcode & woonplaats *
Telefoonnummer *
Leeftijd *
Naam paard/pony *
Afstamming paard/pony
Categorie pony/paard (stokmaat) *
Ik schrijf me in voor: *
Required
Uitleg Divisies
Leadline: Kinderen tot 5 jaar rijden op hun pony of paard en worden hierbij begeleidt door een begeleider. De deelnemer wordt beoordeelt op voorkomen, stap en draf. Hierbij is deelname uiteraard belangrijker dan winnen, maar een klassieke look met bij de meiden grote strikken in de haren wordt gewaardeerd.

Short Stirrup: Voor junioren tot 12 jaar. Hierbij worden 2 springronden gereden over ca 60 cm en 1 under saddle. Indien dit te hoog blijkt te zijn zullen we de hoogte aanpassen. De 1e springronde wordt de pony/paard beoordeelt (Hunter). Is de pony geschikt voor een kind en de springtechniek. Bij de 2e springronde wordt de ruiter beoordeelt. Op effectieve rijtechniek en het laten zijn van een gecontroleerde, veilige en precieze springronde. Bij de Under Saddle komen alle deelnemers in de ring en wordt de pony/paard beoordeelt op stap, draf en galop.

Hunter Division: deze is op leeftijd van de ruiter ingedeeld. Hierbij worden 2 springronden verreden en 1 under saddle class. De sprongen zijn bij de pony's maximaal 65 cm hoog en bij de paarden 75 cm. Daar waar nodig zal deze voor de pony verder aangepast worden. Bij de Hunter wordt de pony/paard beoordeelt. De eerste springronde is een regular Hunter parcours en bij de 2e springronde zit een test. Bijvoorbeeld een overgang naar de draf. Bij de Under Saddle komen alle deelnemers tegelijkertijd in de arena en hierbij zal het paard beoordeelt worden op stap, draf en galop. Hierbij is bijvoorbeeld geen knie actie vereist en wil de jury een ontspannen, werk willende indruk zien. De ruiter geeft hierbij de pony/paard alle ruimte om vrij en constant te bewegen in een constante aanleuning. Voor meer punten zie onze website.

Equitation Divisie: deze is op leeftijd van de ruiter ingedeeld, met bij voldoende deelname een 40+ divisie. Hierbij worden 2 springronden verreden en 1 under saddle class. De sprongen zijn bij de pony's maximaal 65 cm hoog en bij de paarden 75 cm. Daar waar nodig zal deze voor de pony verder aangepast worden. Bij de Equitation wordt de ruiter beoordeelt. De eerste ronde is een regular Equitation ronde en bij de 2e springronde zit een test. Bijvoorbeeld een wissel of een overgang. Bij de Under Saddle komen alle deelnemers tegelijkertijd in de arena en hierbij zal de ruiter beoordeelt worden in stap, draf en galop. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de handen van de ruiter, de beenligging, de zit maar ook hoe effectief gereden wordt. Voor meer punten zie onze website.

Open Jumper-Equitation Division. Deze is voor alle leeftijden voor een E-pony of paard. Hierbij worden 2 springronden, met een hoogte van 100 cm, verreden en 1 under saddle class. Hierbij wordt ook de ruiter beoordeelt, zoals in de Equitation Divisie.

Open Working Hunter Class a €15,-. Dit is 1 springronde over een parcours van 110 cm en is een fijne warming-up ronde voor de Hunter Derby.

HorseFlight Hunter Derby. De is voor alle leeftijden en bij 15 deelnemers zal €1000,- aan prijzengeld verdeeld worden. Bij minder deelnemers zal dit €500,- zijn. Hierbij worden 2 parcoursen gesprongen van 110 cm. Bij de Hunter wordt het paard beoordeeld. Het eerste parcours is een regular Hunter parcours en het 2e parcours heeft een test. Dit kan bijvoorbeeld een overgang naar draf zijn.

Voor meer tips en uitleg kunt u kijken op onze website.
Ik schrijf me in voor de volgende rubriekenreeks voor de showdag op zondag. Let op: 1 formulier per paard en bij te weinig inschrijvingen zullen rubrieken samengevoegd worden. Bij twijfel betreft welke rubriek in te schrijven kunnen wij adviseren. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy