Borang Pengesahan Pembayaran eCeramah 2016
* Sekiranya anda telah menghantar borang pengesahan pembayaran ini tetapi tidak mendapat sebarang maklum balas dari pihak kami dalam tempoh 1 jam, sila hubungi +6010 5320 369 (Hariss - Admin)

Penghantaran pertama akan bermula Isnin 30 Mei 2016 melalui PosLaju.

BONUS - Pembeli eCeramah original akan menerima update dari semasa ke semasa berkaitan Prinsip Perakaunan SPM sama ada berbentuk video, latihan, teknik menjawab dsb yang difikirkan sesuai melalui blog iloveakaun.com (private blog - via invitation). Sekiranya ada sebarang persoalan atau cadangan, sila email ke iloveakaun@gmail.com. Insya Allah kami akan buat yang terbaik. Terima kasih atas sokongan anda kepada kami dalam menjayakan video eCeramah 2016.

Kami berharap sangat tidak wujud masalah cetak rompak di kalangan guru & pelajar agar kami dapat terus dapat berkongsi ilmu, pengalaman & teknik kepada semua yang memerlukannya…

Sebarang kemusykilan, boleh terus hubungi admin.

1Sekolah 1eCeramah

** Sila screenshot slip bayaran ke +6010 5320 369 (WhatsApp / Telegram)

BONUS - For MEMBERS ONLY... Blog iloveakaun.com merupakan blog (private blog via invitation) untuk pembeli eCeramah 2016 adalah "after sales service" sebagai menghargai sokongan pembeli. Pengisian blog ini adalah segala perkongsian ilmiah berkaitan Prinsip Perakaunan SPM (Tingkatan 4 & 5).Blog ini akan mula beroperasi 1 Jun 2016.
MBB 166010353677 (RUSILAWATI MOIN) RM300
Bukti Pembayaran *
MM
/
DD
/
YYYY
Time
:
Nama *
Your answer
Nama Sekolah *
Your answer
Nama PPD *
Your answer
Alamat Penuh Pos (Sekolah / Rumah) *
Your answer
No. H/P *
Your answer
E-Mail *
Your answer
MEMBER GET A MEMBER (Nama & No HP Introducer) jika ada
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service