Wolontariat - Muzeum SKARB NARODU
Formularz zgłoszeniowy do wolontariatu Muzeum SKARB NARODU
Email *
Imię i nazwisko *
Numer telefonu kontaktowego *
Wybierz interesujące Cię dziedziny udziału w wolontariacie *
Required
Napisz kilka zdań o sobie, Twoich doświadczeniach i umiejętnościach. *
KLAUZULA INFORMACYJNA DLA OSOBY ZGŁASZAJĄCEJ POJAZD NA EKSPOZYCJĘ (zgodna z art. 13 RODO)
1. Administrator Danych: Administratorem Twoich danych osobowych jest Muzeum Motoryzacji SKARB NARODU z siedzibą w Warszawie (02-384), przy ul. Włodarzewskiej 51D/3, e-mail: rodo@muzeumskarbnarodu.pl, www.muzeumskarbnarodu.pl
2. Cel i podstawa przetwarzania danych: Twoje dane osobowe przetwarzane będą w celu rozpatrzenia i obsługi złożonej przez Ciebie zgłoszenia do wolontariatu, co stanowi realizację naszego prawnie uzasadnionego interesu polegającego na należytym rozpatrzeniu i obsłudze Twojej sprawy (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f) rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (dalej: RODO).
3. Odbiorcy danych: Twoje dane możemy przekazać wyłącznie:
- podmiotom współpracującym przy naszych projektach, w tym m.in. Klasyki w FSO – Wystawa Motoryzacji w Fabryce – które będą zajmowały się doborem samochodów na ekspozycję
- podmiotom przetwarzającym - którym zlecimy czynności wymagające przetwarzania danych,
- podmiotom uprawnionym do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.
4. Twoje Uprawnienia: Masz prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania oraz złożenia sprzeciwu wobec przetwarzania danych opartego na podstawie naszego uzasadnionego interesu. W przypadku stwierdzenia, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO, masz również prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
5. Dobrowolność podania danych: Podanie przez Ciebie danych jest dobrowolne, jednak niezbędne do realizacji wyżej wskazanego celu, konsekwencją niepodania danych będzie brak możliwości rozpatrzenia reklamacji.
Oświadczam, że zapoznałem(am) się z informacją o przetwarzaniu danych osobowych i akceptuję jego postanowienia. *
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w formularzu zgłoszeniowym przez organizatora wystawy w zakresie niezbędnym do przygotowania ekspozycji, zapisu do newslettera do celów informacyjnych związanych z wystawą a także do celów promocji wystawy oraz innych imprez przygotowywanych przez organizatora. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy