Inscripció torneig Ping-Pong
Us animem a participar als divendres d'oci a l'Espai Jove Ca n'Arús.

Torneig individual, disponible espai reservat per acompanyants/espectadorxs.

Per a més activitats entra a la nostra web www.espaijovelh.cat per informar-te!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i Cognoms *
Email *
Telèfon *
Institut/Universitat i Curs
Pregunta *
Required
Avís Legal
Avís de confidencialitat:

Aquest formulari i, si escau, qualsevol fitxer annex a aquest, conté informació de caràcter confidencial exclusivament dirigida al seu destinatari o destinataris. Queda prohibida la seva divulgació, còpia o distribució a tercers sense la prèvia autorització expressa i escrita del seu autor.

Política de Protecció de Dades de Caràcter Personal:

Responsable: ASSOCIACIÓ D’ESTUDIANTS DE L’HOSPITALET (AELH) - CIF: G59100412 - Correu electrònic: info@aelh.cat - Adreça postal: Espai Jove Ca n'Arús Av. Carrilet núm. 312, planta -1 (08092, L’Hospitalet de Llobregat).

En compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, l'informem que les dades de caràcter personal que ens faciliti s'incorporen en el nostre registre intern d'activitats de tractament i seran tractats amb la finalitat de poder donar adequat compliment a les obligacions legals i/o contractuals adquirides, assessorament i informació, així com una adequada gestió fiscal i comptable de l'entitat. A més, es podran utilitzar les dades facilitades, així com les adreces de correu electrònic, per a l'enviament de comunicacions de caràcter informatiu per part de l'entitat.

No es contempla la realització de transferències internacionals de dades a tercers països, ni l'existència de decisions automatitzades o elaboració de perfils i tampoc la cessió de les seves dades a tercers més enllà de les cessions obligades per la legislació vigent o aquelles que siguin necessàries per al correcte compliment de la relació establerta.

En virtut del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes, sol·licitar la seva supressió, limitar algun dels tractaments o oposar-se a algun ús, via e-mail a info@aelh.cat, personalment o mitjançant correu postal (vegin-se dades a l'inici d'aquesta política). Així mateix, si considera que els seus drets no s'atenen adequadament, té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de protecció de Dades, les dades de les quals pot consultar en la web www.aepd.es
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Associació d'Estudiants de L'Hospitalet. Report Abuse