Er FÆLLESSKABERNE noget for mig?
Vi leder efter Doers og alle, der har uforløste ideer og drømme de gerne vil vække til livs. Kunstnere, iværksættere, unge, forskere, forfattere osv. der vil lidt mere og handler mere end de snakker om, hvad der ikke kan lade sig gøre.

Vi er i gang med at skabe fundamentet for FÆLLESSKABERNE, et maker space, der skal gøre det muligt for alle typer af mennesker at prøve sig selv og deres ideer af.

Fra efteråret har vi adgang til +200 kvm fordelt på 2-3 etager lige midt i Maribo i hjertet af Lolland. Det er 300 meter fra tog station, 350 meter til Maribosøerne og smuknatur og 1 km til motorvej, der fører direkte til København eller Rødbyhavn/Tyskland.

FÆLLESSKABERNE bliver indrettet med værksteds- og skrivebordspladser til henholdsvis kunstnere og iværksættere samt faciliteter som lydstudie, 3D printer mm. til at gøre deres liv nemmere. Derudover vil en anden del af FÆLLESSKABERNE blive indrettet med mulighed for offentlige workshops, yoga sessioner, udstillinger, små koncerter og afprøvning af helt nye koncepter. Men det er alt sammen op til dig, hvad kunne du tænke dig blev en del af FÆLLESSKABERNE?

Ved at udfylde forhåndstilmeldingen kommer du desuden forrest i køen, når vi åbner op og du hjælper os med skabe et fedt sted, der opfylder ønsker fra ligesindede Doers.

Tusind tak for din tid
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.