JF-Klaga
Rapportera in ditt klagomål i formuläret nedan. På så sätt uppmärksammar du föreningen på aktuella händelser under din studietid. Beroende på ärendets karaktär hanterar föreningen klagomålet internt och kan även lyfta det vidare till Juridiska institutionen och/eller Umeå studentkår. Glöm inte att rapportera in brister även om dessa är lösta för att bidra till den viktiga överblicken. Det är enbart ordförande och utbildningsansvarig för Juridiska Föreningen som kommer ha tillgång till svaren och dina eventuella personuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att lämnas ut till annan utan din tillåtelse.

När du har fyllt i formuläret får du välja om du vill skicka in din text tillsammans med dina personuppgifter eller vara helt anonym. Föreningen har begränsad möjlighet att agera på klagomål som inkommer anonymt, men dessa tas naturligtvis i beaktning i syfte att se trender och eventuellt lyfta klagomålet vidare för att förebygga liknande situationer i framtiden. Om du vill vara anonym gentemot föreningen med klagomål beträffande arbetsmiljö kan du vända dig till arbetsmiljöombudet på Umeå Studentkår som har tystnadsplikt.

Att rapportera in ett klagomål från en student bidrar till att skapa transparens och överblick över hela situationen på Juristprogrammet, Juridiska institutionen och Juridiska Föreningen. Ett klagomål kan vara allt från en mindre schemamiss till en grov kränkning. Genom att rapportera in ett klagomål hjälper du Juridiska Föreningen att se trender bland lärare och kurser som kan förebyggas eller anmälas.

Tack!

Ditt namn
Your answer
Vilken termin går du?
Your answer
Beskriv ditt klagomål *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service